Novetats

Solucions pediàtriques

No podem considerar un nen com si fos un adult petit. Sembla obvi, però en realitat és una dada important, que ens guia en pràcticament tot el que fem en desenvolupar solucions per a nens. Sempre tractarem als nens en funció de la seva edat.

Aquest aspecte cobra especial rellevància en nens amb pèrdua auditiva. Bàsicament, aquests petits oïdors no compten amb el coneixement bàsic del llenguatge que tenen els adults. Per tant, requereixen el millor accés possible als sons de la vida per a adquirir aquest coneixement bàsic.

Phonak

Phonak Sky™ Marvel

Combinem les primeres innovacions tecnològiques del món i els dissenys específics per a nens per a donar suport als nens de totes les edats.

La clau per al desenvolupament infantil

Les relacions estretes són fonamentals per a l’òptim desenvolupament social, emocional i cognitiu dels niños1. Sky Marvel permet que els nens construeixin vincles forts en proporcionar-los so clar i variat i accés a més paraules i converses cada dia.

Combinació de colors

Sky Marvel està disponible en una varietat de colors que van del divertit i el cridaner a tonalitats discretes del color de la pell. Els nens poden triar entre una combinació de colors aquell que més coincideixi amb la seva personalitat, la qual cosa els dona la confiança per a acceptar i gaudir els seus audiòfons.

La solució correcta per a cada situació

El Phonak Sky Marvel disposa de dos models que reflecteixen els diferents graus de pèrdua auditiva del seu fill. Un audioprotètic li aconsellarà sobre el model i els nivells de rendiment adequats per a vostè. Si desitja obtenir més informació sobre les diferents funcions, pot consultar els fullets en la part inferior d’aquesta pàgina.

Sky M-M

Retroauricular

 • Pila: 312
 • Pèrdues mitjanes o moderades.
 • Disseny més compacte.
Sky M M
Sky M PR
Sky M-PR

Retroauricular

 • Bateria recarregable d’ió-liti.
 • Pèrdues mitjanes o moderades.
 • Un dia complet d’audició incloent 10h de transmissió Roger.
 • Carga completa en només 3 hores.
Sky M-SP

Retroauricular

 • Pila: 13.
 • Pèrdues mitjanes o profundes.
 • Més potent.
Sky M SP

Phonak Naída™ Marvel

L’audiòfon amb so potent i variat que permet realitzar crides de mans lliures, transmetre per Bluetooth® i oferir una màxima fiabilitat.

 • So potent i variat

Gaudi d’una millor comprensió de la paraula en soroll i a distància amb el micròfon Roger1 i un menor esforç auditiu en entorns ruidosos2. Deixi’s sorprendre per la fiabilitat que tenen els audiòfons per a brindar la potència necessària a fi de controlar la seva pèrdua auditiva.

 • Connexió a telèfons intel·ligents, TV i més

Es connecta directament al seu telèfon intel·ligent iOS o Android o a qualsevol altre dispositiu compatible amb Bluetooth®. Gaudi de les crida amb mans lliures, la televisió, la música, els llibres electrònics, els podcasts i més.

 • Fiable

Naída és el audífono3 potent més fiable amb qualificació IP68 i resistent a l’aigua i a la pols.

myPhonak app

Personalitzi la seva experiència auditiva i ajust amb precisió els seus audiòfons amb la funció avançada de Control Remot i molt més.

myPhonak app
Micrófonos Roger™

Roger es la solución óptima para mejorar la comprensión verbal en situaciones con intenso ruido y a distancia. Ahora con transmisión directa a sus audífonos Marvel.

Microfon

Oticon

Oticon Play PX 2019

Oticon Play PX és el primer audiòfon pediàtric del món amb una Xarxa Neuronal Profunda integrada i amb Polaris™, la plataforma més intel·ligent i potent fins ara.

Està dissenyat per a fomentar el desenvolupament dels nens garantint que tinguin accés al so que necessiten per a alliberar tota la màgia de la seva infància.

jovenes de diferentes edades con audifonos

Els nostres cervells comencen a desenvolupar-se abans de néixer, i continuen creixent ràpidament en la infància i adolescència. Les experiències que trobem en la vida estimulen el cervell i fomenten el desenvolupament d’importants habilitats, funcions cognitives i altres beneficis del creixement durant la infància.

Sense l’accés complet a la comunicació i al món dels sons que els envolten, els nens amb pèrdua auditiva poden no obtenir suficient aportació sensorial per a arribar als objectius de desenvolupament. La tecnologia auditiva pot ajudar proporcionant assistència que té un impacte que canvia la vida.

ninos participando en una clase

Proporciona als nens accés a l’escena sonora completa:

En donar als nens accés a l’entorn sonor complet de forma més natural, els audiòfons Oticon Play PX proporcionen el suport òptim per al desenvolupament del llenguatge dels nens, el seu aprenentatge i desenvolupament social.

Oticon Xceed Play 2019

Dissenyat per a nens amb pèrdua auditiva de greu a profunda.

L’audiòfon Oticon Xceed Play ofereix al seu fill accés a una parla clara des de totes les direccions. Té el poder de diferenciar la parla del soroll, conservant els sons ambientals importants per a ajudar a l’aprenentatge incidental i per seguretat.

dona jugant amb nens petits

Oticon Xceed Play es connecta de manera sense fil a telèfons intel·ligents moderns i proporciona accés a una innovadora gamma d’accessoris que fan que sigui més fàcil per al seu fill implicar-se en el col·legi, gaudir de la música i divertir-se amb els amics.

No més xiulets:

Una nova característica detecta i evita els xiulets molestos abans que es produeixin.

Està disponible en dos models BTE:

 • Xceed SP Super Power: Dissenyat per a nens amb pèrdua auditiva de severa a profunda.
 • Oticon Xceed BTE UP: Dissenyat per a nens amb pèrdua auditiva profunda.
audiofons resistens a laigua

Resistent a l’aigua i a la pols

Els audiòfons Oticon compten amb certificació IP68. Això significa que resisteixen la humitat i la pols.