Provar els audiòfons abans de comprar-los

Abans de comprar uns audiòfons, és important que entengui que vostè és una peça clau en el procés d’adaptació. Quan vostè es posi els audiòfons rebrà el guany que necessita en funció dels resultats de la seva audiometria. A partir d’aquest moment començarà a experimentar els sons d’una manera diferent, que en cap cas ha de ser molesta, però que el pot sorprendre durant les primeres hores d’ús.

Si per a vostè els sons són molests o els percep d’una manera desagradable, comenti-li al seu audiòleg per tal de que pugui fer els ajusts oportuns i solucionar aquestes molèsties. Adjuntem la guia de la prova d’audiòfons d’Audio[packs] audiologia i logopèdia.

 

 

Després de realitzar els ajusts al Centre audiològic vostè marxarà cap a casa per tal de començar el període de prova amb els audiòfons. És important que durant aquests dies vostè prengui consciència de quins són els beneficis que obté d’ells i quines són les coses que encara no acaben de rutllar.

El seu audioprotetista li haurà donat hora de visita per a fer un seguiment de l’adaptació. És en aquesta visita a on es poden realitzar els ajusts oportuns per tal que vostè s’adapti millor als audiòfons.

El període de prova en l’adaptació d’audiòfons és un element clau en el procés. Moltes persones tenen dubtes durant les primeres hores de portar els audiòfons, doncs la sonoritat a l’inici és diferent. El seu cervell necessita temps per acostumar-se als seus nous audiòfons.

Si vostè pateix una pèrdua d’audició des de fa molt temps i no hi ha posat solució fins ara, és lògic que el seu cervell necessiti un temps d’adaptació per a tornar a interpretar les paraules i els sons que no ha escoltat durant anys.

És per això que a mesura que augmenten les hores d’ús, la satisfacció de l’usuari augmenta. Moltes persones han deixat els seus audiòfons en el calaix perquè l’adaptació no ha estat satisfactòria.

En aquest procés hem de tenir en compte que les persones amb una pèrdua d’audició lleu o moderada s’adapten més ràpidament a l’ús d’audiòfons que les persones que pateixen una pèrdua severa. El període de prova serveix perquè la persona que provi els audiòfons estigui convençuda de la seva decisió de compra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *