Tenir expectatives raonables amb audiòfons

audiopacks barcelona audiologia expectatives raonables audiofonsEls audiòfons tenen preus elevats, i quan una persona comença a provar-los, espera que solucionin completament els seus problemes d’audició. Després de tot, els audiòfons existeixen per corregir la pèrdua d’audició.

La gran majoria de les persones que acudeixen a un centre d’audiologia, estan convençuts que han de millorar les seves dificultats de comunicació. Sovint molts d’ells pensen que poden solucionar aquestes dificultats realitzant una petita despesa, sense tenir en compte el grau de la seva pèrdua auditiva i els anys que fa que no hi senten bé.

Els audiòfons treballen a la perfecció alhora de modificar els sons fins que siguin audibles pel pacient, però no poden reparar una oïda malmesa. Això es torna més evident amb les pèrdues d’audició sensoneurals, el tipus de pèrdua més habitual.

Pot ser molt frustrant gastar-se els diners per descobrir que tot i portant audiòfons, encara hi ha coses que no pots comprendre. És per això que abans d’adquirir els audiòfons, haurà d’explicar al seu audioprotesista quines són les seves necessitats de comunicació, per tal d’establir unes expectatives raonables i no caure en el desànim quan hagi començat l’adaptació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *