Com avaluar els seus audiòfons?

Si vostè està interessat en adquirir uns nous audiòfons o renovar els seus antics, el seu audiòleg el pot ajudar. Podrà assessorar-lo sobre les solucions potencials que existeixen al mercat, i recomenar-li les que s’ajusten més a les seves necessitats.

És evident que la única manera de saber si els audiòfons són adequats per a vostè consisteix en provar-los. És per això que aconsellem oferim als pacients un període de prova de 30 dies per què vostè estigui segur que el producte escollit és el més adequat per a vostè. A més a més, el seu audiòleg realitzarà amb vostè divereses proves de sonoritat i manipulació en centre abans de que vostè marxi a casa amb els seus nous audiòfons.

L’adaptació al centre auditiu

Després de comprobar si l’adaptació física de l’audiòfon és correcta i si és per a vostè confortable, es realitxen proves a la cabina insonoritzada per a estar segurs que els audiòfons funcionen correctament: A més a més d´aquestes proves clíniques, vostè hauria d’estar segur que:

  1. El seu audiòleg li ha explicat les prestacions disponibles en els seus audiòfons, així com els diferents controls de volum i de canvis de programa disponibles.
  2. Els audiòfons funcionen correctament amb el telèfon. Faci les proves corresponents per estar segur que sent correctament el mòbil i el fixe.
  3. Sap posar-se’l i treure’l correctament i que no té cap dificultat en substituir les piles.

Les primeres setmanes d’ús amb els audiòfons poden significar-li canvis en la seva vida. Comenti-li al seu audiòleg totes les coses que considera rellevants per tal de que aquest pugui fer els ajustos necessaris en les revisions d’adaptació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *