Tractar les infeccions de l’oïda

El nom mèdic per a una infecció de l’oïda mitja, i el tipus més comú, és otitis mitja. Moltes persones amb Otitis mitja experimenten una reducció de l’audició mentre la pateixen, així com una sensació de tenir l’orella tapada. Desgraciadament, si no es tracta, aquesta pèrdua d’audició pot esdevenir permanent. Això és més freqüent amb infeccions severes com la meningitis.

Reconèixer les infecciona a l’oïda

Les infeccions a l’oïda són un problema molt comú, sobretot en els nens. Els metges estimen que el 75% dels nens han patit otitis abans de fer els 3 anys. El 50% han patit més de 3 otitis abans de fer els 3 anys. Per suposat, els adults també pateixen infeccions a l´oïda, encara que es produeixen amb menys freqüència degut a que els sistemes inmunològics són més avançats.

Símptomes comuns de les infeccions d´oïda en nens i en adults:

  • Dolor
  • Punxades a l´oïda (pot fer que el nen es burxi l´oïda constantment)
  • Acúfens
  • Sensació de tancament a l´oïda
  • Febre

Si el seu fill experimenta aquests símptomes, ha d’acudir al seu pediatre o otorinolaringòleg el més aviat possible. Una infecció no tractada por passar a l’oïda interna i fins i tot al cervell. No ha de preocupar-se desmesuradament, doncs aquestes situacions són molt esporàdiques, però convé demanar hora de visita el més aviat possible. Per saber més dels desordres auditius més habituals fes click aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *