Exposició al fum del tabac (2)

Com de dolenta era la seva audició?

No eren completament sords, però la seva audició era clarament deficient.

Un nombre significatiu d’aquests nens – al voltant d’un 80% – no tenien ni idea que tenien pèrdua d’audició. “És força sorprenent”, va dir el Dr. Joseph DiFranza, quan va ser preguntat per Reuters Health:

“Nosaltres ja sabíem que el fum del tabac era dolent pels nens”, una altre raó de pes per mantenir el fum del tabac fora de l’abast dels nens.

audiopacks audiologia nens exposicio fum tabac

Com la pèrdua d’audició afecta els nens?

La pèrdua d’audició era especialment present a les freqüències mitjanes i agudes, la qual cosa significa que aquests nens podrien tenir dificultats per entendre la parla.

Això podria comportar problemes a l’escola, on podria catalogar-se’ls de distrets o conflictius, amb dificultats de sociabilitat, o ser erròniament diagnosticats amb problemes de comportament.

Què poden fer els pares i els professors?

El primer pas és del de minimitzar l’exposició dels nens al fum del tabac. Fer una revisió auditiva és un altre pas important: als nens se’ls fan revisions periòdiques de la vista, però no hi ha revisions auditives previstes a mesura que els nens es van fent grans.

Els investigadors conclouen que els nens amb exposició al fum del tabac haurien de passar per revisions auditives periòdiques, i no perdre de vista la possibilitat d’escoltar amb audiòfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *