Salut cardiovascular i auditiva

Les nostres oïdes i la nostra salut auditiva estan unides a altres òrgans del nostre cos. Els estudis demostren que un sistema cardiovascular sa té un efecte positiu en la nostra audició.

Els adults amb problemes de cor tenen més possibilitats de patir pèrdua d’audició (un 54% més), en comparació amb la població en general.

La pèrdua d’audició apareix en el 80% de les persones que han patit un infart de miocardi (atac de cor). L’estudi descobreix que les dones després de patir un atac de cor, tenen una probabilitat de patir pèrdua d’audició superior (2,7 vegades respecte la població en general).

audiopacks audiologia logopedia salut cardiovascular auditiva

Tots sabem que fer excercici és bo pel nostre cor, i de retruc, és bo per la nostra audició. L’estudi demostra que fer exercici com a mínim 1 vegada a la setmana redueix un 32% les possibilitats de patir pèrdua d’audició en comparació amb les persones que no practiquen cap esport.

D’acord amb la Heart & Stroke Foundation, es produeix una patologia coronària cada 7 minuts. La majoria de la població té factors de risc per patir-ne una. Recomanem que visiti el seu doctor per estar segur que el seu cor funciona bé.  Mentrestant, pot demanar una revisió auditiva al seu Otorrinolaringòleg. Si vol, pot demanar hora al seu centre auditiu Audio[packs] o realitzar un test auditiu online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *