Pateix cansament de no entendre?

Els audiòfons conserven la seva energia.

Les persones amb audició normal tenen la capacitat d’entendre fàcilment les paraules i reconèixer els sons del seu voltant. No tenen necessitat de llegir els llavis dels demés, ni es necessari que tinguin una concentració extra, tampoc han de parar de fer el que estan fent per entendre.

Senzillament escolten

Si vostè té una pèrdua d’audició, no gaudirà de tots aquests luxes que tenen les persones amb una audició normal. Ha d’estar atent, usar la lectura labial i romandre molt concentrat en les converses. Escoltar i entendre no succeeix de forma automàtica. L’audició requereix atenció i energia i això no és fàcil fer-ho 14 hores al dia.

audiopacks audiologia logopedia produeix cansament no entendre

Els audiòfons ajuden

Els audiòfons permeten escoltar millor i això és fantàstic. Permeten per tant sentir, dedicant menys esforç i energia; ajuden a estar més relaxats i a comunicar-se amb les persones del seu voltant.

És obvi pensar que els audiòfons no faran que vostè senti com quan tenia 15 anys, però l’ajuda que li donen és notable. Si està cansat, o sota estrès, o està pensant en alguna altra cosa, pot succeir que hi senti menys o sense tanta precisió. És per això que sempre recomanem que la persona que es dirigeixi a vostè, li ho faci saber abans de fer-ho. D’altra banda, si vostè roman atent i concentrat, pot sentir-hi millor.

Realment, moltes persones amb pèrdua d’audició poden sentir i comunicar-se sorprenentment bé malgrat només sentir el 50 o 60% dels sons. La realitat és que vivim en ambients acústics molt canviants, i de vegades és realment difícil fins i tota per una persona amb bona audició, entendre tot el que ens diuen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *