ANLT: el soroll de fons és molt molest?

El soroll de fons és sempre molest. Però, com afecta a la persona amb un sistema auditiu malmés? Els audiòlegs són molt conscients del grup de pacients que, no importa el que facis, continuen tenint dificultats amb el soroll de fons.

ANLT: el soroll de fons és molt molest? audiopacks prova audiofons prueba audifonos barcelona

A vegades lluiten més amb la molèstia i no necessàriament amb la intel·ligibilitat? La prova de nivell de soroll acceptable o l’ANL de Nabelek quantifica el nivell de soroll dels pacients consideren com a “acceptable”. Tot i que el ANL és similar a una pèrdua de SNR, no es correlaciona amb mesures d’intel·ligibilitat SNR. Les puntuacions ANL grans d’aproximadament 13 estan associats amb problemes d’audició i el fracàs amb l’ús dels audiòfons.

També sabem que les puntuacions inferiors a  8 estan associats amb l’ús prolongat d’audiòfons. A més, els resultats no estan relacionats amb l’edat, el gènere, o el grau de pèrdua auditiva.

El càlcul de ANL és molt simple. En primer lloc, establir MCL del pacient utilitzant la parla funcionament registrada. A continuació, introduir el soroll de fons i l’augment en els passos de 2 dB fins que el pacient li diu que ja no pot tolerar el discurs funcionant a MCL amb la quantitat de soroll de fons amb què competeixen. Ara resta el nivell de soroll de fons (BNL) del MCL per calcular ANL (MCL – BNL = ANL) . Això no és una prova d’intel·ligibilitat. És estrictament una prova de molèstia.

Si vols fer un test auditiu online d’ANLT fes clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *