Revisar l’audició cada any

Molta gent no sap que la pèrdua d’audició té, sovint, un inici gradual. Moltes persones no són conscients que la seva audició està disminuint fins que comencen a experimentar alguns símptomes habituals:

• Pujar el volum de la televisió.
• Demanant a la gent que repeteixi el que diu.
• Tenir dificultats per entendre amb soroll de fons.

Degut a que la pèrdua d’audició apareix de forma gradual, és important fer un seguiment dels seus nivells auditius una vegada l’any. També és recomanable fer-se les proves abans de tenir algun dubte.

Revisar l’audició cada any audiopacks salut auditiva audiometria barcelona

Això pot semblar estrany, però si les dificultats comencen a sorgir, és important per al seu audiòleg conèixer quina ha estat l’evolució de la seva audició, per tal d’entendre correctament el seu cas. Les proves audiomètriques són senzilles i ràpides de fer.

Tanmateix, tots els estudis conclouen que un tractament a temps, permet estiumular de forma preventiva la seva audició, fent que el seu cervell segueixi treballant amb normalitat, reconeixent els sons de manera natural i evitant la deprivació auditiva.

Els resultats de l’ús d’audiòfons són més satisfactoris amb persones que els han començat a usar quan han començat a notar la pèrdua d’audició, que no pas amb aquelles persones que s’han esperat massa temps. Si imaginem que tenim una cama enguixada durant 5 anys, i que quan ens treiem el guix volem que funcioni amb normalitat, ens adonarem que amb l’audició succeeix un fet similar. A més triguem a començar el tractament, més dificultats tindrem per habituar-nos-hi, i més regulars serán els resultats.

Si vostè vol fer-se una revisió auditiva, si us plau, complementi el següent formulari, i ens posarem en contacte amb vostè per a donar-li dia i hora de visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *