Phonak Audéo-B Direct

El nou audiòfon de Phonak, Audéo B-Direct permet funciona com un auricular inalàmbric Bluetooth. D’aquesta forma l’usuari, podrà utilitzar els micròfons de l’audiòfon per recollir la seva veu durant les trucades i rebre la veu de la conversa als audiòfons (compatible amb terminals Apple i Android).

També disposa de l’opció de contestar o rebutjar les trucades amb tant sols pressionar un dels botons de l’audiòfon. Inclús si l’usuari està en una altre habitació separat del telèfon, convertint-se en un mans lliures real.

El dispositiu Phonak Audéo B-Direct també es pot connectar de forma directa a la seva televisió o un sistema estèreo. També es pot connectar per mitjà d’un nou concentrador multimèdia compacte anomenat Phonak TV Connector.

Aquesta solució “plug and play” (connectar i funcionar) converteix els seus audiòfons en dispositius capaços de transmetre el so amb alta qualitat, amb l’objectiu de que pueda disfrutar de sus programas de TV y películas favoritos en excelente calidad de sonido estéreo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *