Oticon Brain Hearing

Els audiòfons d’Oticon ofereixen una gran ajuda al cervell en entorns sorollosos mitjançant l’enfocament BrainHearing.

Oticon Opn permet que el cervell treballi en millors condicions perquè pugui entendre la parla sense limitar l’accés a la resta de l’entorn sonor. D’aquesta manera pot centrar-se amb facilitat en els sons més interessants i canviar l’atenció si ocorre alguna cosa important. Si el cervell té ajuda per interpretar el so, els usuaris tindran més control.

L’audició és un procés cognitiu i la pèrdua auditiva limita els detalls que rep el cervell fent que aquest treballi més per interpretar el so.

El sistema BrainHearing ajuda al cervell a interpretar el so per sentir millor amb menys esforç, la qual cosa permet:

  1. ORIENTAR: En accedir a tots els sons i a la informació espacial detallada, el cervell pot orientar-se de forma natural en l’entorn sonor.
  2. SEPARAR: En millorar el contrast entre els elements de l’experiència de so obert, el cervell pot separar millor els sons rellevants del soroll.
  3. ENFOCAR: L’accés constant als sons, fins i tot en entorns complexos, permet al cervell triar en quin centrar-se o quan canviar d’enfocament.
  4. RECONÈIXER: En balancejar els sons, aquests són més diferents i fàcils de reconèixer. D’aquesta manera, el cervell queda lliure per emmagatzemar i recordar informació.

Els audiòfons ajuden a mantenir el cervell en forma. L’ús actiu dels audiòfons fa que sigui més fàcil per a les persones amb dificultats auditives participar en activitats socials. Les activitats socials estimulen el cervell, la qual cosa redueix el risc d’una deterioració cognitiva accelerada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *