Convertir opn en recarregable

L’opció de bateries recarregables per Oticon Opn miniRITE son fàcil d’utilitzar i son molt pràctiques, ja que no és necessari que es substitueixin les piles i els audiòfons es carreguen durant la nit per utilitzar-los durant tot el dia.

Què passa si oblida recarregar les piles? No hi ha problema! Les piles recarregables d’Oticon Opn es poden intercanviar amb piles d’un sol ús estàndard per obtenir energia al llarg del dia, l’única cosa que haurà de fer l’usuari és disposar prèviament del portapiles híbrid (ZPower).

Convertir el seu audiòfon Opn a recarregable és molt fàcil, solament requereix uns pocs segons per realitzar el canvi de portapiles.

A continuació us adjuntem un video on es mostra de forma detallada com realitzar el canvi del portapiles convencional al sistema híbrid. Davant qualsevol consulta no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *