Audiòfon Phonak Naída B

L’audiòfon Phonak Naída B té la capacitat d’aprofitar al màxim les pèrdues auditives severes i profundes gràcies a la tecnologia intel·ligent, que permet fer audibles els sons que abans no s’haguessin pogut escoltar.

El model Naída B està basat en el chipset chipset Belong, amb processament més ràpid i característiques de rendiment extra com SoundRecover2, BroadbandBooster, AutoSense US i Binaural VoiceStream. La gamma disposa de quatre nivells de tecnologia: Naída B30, Naída B50, Naída B70 i el nivell superior amb el conjunt de característiques complet, el Naída B90.

L’audiòfon Naída B disposa d’un nou disseny mecànic (material reforçat amb fibra de vidre que ho fa un 60% més robust que el seu predecessor) i acústic (nou receptor xUP per Naída B-RIC ofereix guany i sortida addicionals amb fins a 6 dB en les baixes freqüències sense un major consum de bateria), a més té l’avantatge afegit de ser resistent a l’aigua i la pols per a una major protecció (classificació IP68).

 

Tecnologia per millorar el rendiment auditiu

SoundRecover2: És el primer algorisme de compressió de freqüència adaptatiu del món i porta els beneficis de SoundRecover al següent nivell. Fins i tot per a aquelles pèrdues auditives difícils d’ajustar on hi ha poca audició d’alta freqüència utilitzable, el so es pot comprimir fins a on sigui audible. El comportament adaptatiu garanteix que la disminució del so d’alta freqüència es produeixi solament quan sigui necessari. Per tant, la qualitat de so de les freqüències mitjanes i baixes es manté, mentre que els sons d’alta freqüència es fan audibles.

BroadbandBooster: una nova forma de digitalitzar, mostrejar i filtrar senyals, augmenta el guany i la sortida per a senyals d’entrada de banda ampla, com la parla, fins a en 5 dB. Els senyals de banda ampla entrants, mitjanes i fortes són més audibles sense cap distorsió per retallada de pic.

AutoSense US: és un sistema operatiu en el cor de l’audiòfon que sempre selecciona les millors configuracions per maximitzar automàticament el rendiment auditiu. Permet extreure, capturar, analitzar i mesclar amb precisió els sons en temps real per adaptar-se amb precisió a l’entorn d’audició d’un client.

Binaural VoiceStream: Transmet tot l’ample de banda d’àudio en temps real i bidireccionalment entre les dues oïdes per a una millor qualitat de so i una incomparable comprensió del parla.

L’audiòfon Phonak Naída B és compatible amb tots els accessoris de transmissió per bluetooth que estan disponibles a la gamma de Phonak: el telèfon DECT II, ComPilot II, RemoteMic i TV Link II.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *