Audiòfons Oticon OPN invisibles

Els nous models d’audiòfons de la família Oticon OPN, compten amb dimensions reduïdes, per la qual cosa queden ocults a les oïdes i es realitzen a mida perquè l’adaptació sigui de màxima precisió.

Fins i tot els models invisibles més petits, ofereixen una qualitat de so excel·lent sense concessions, permetent l’accés a un so en 360 graus.

A continuació detallem els diferents models disponibles dins de la família Oticon OPN:

 

Audiòfons invisibles al canal (IIC)

Els audiòfons IIC són tan diminuts que s’ajusten dins del conducte auditiu on les persones no poden veure-ho a simple vista.

Aquests audiòfons invisibles s’ajusten profundament en el conducte auditiu. Un fil extractor de plàstic és l’única part accessible, que permetrà extreure els audiòfons.

Igual que tots els audiòfons Oticon Opn, l’estil IIC s’ajusta automàticament als diferents entorns de so, la qual cosa significa que no és necessari que l’usuari toc cap botó o canviar els ajusts durant el dia.

Recomanats per a persones amb una pèrdua auditiva lleu a moderadament greu.

 

Audiòfons Completament en el conducte (CIC)

Aquests audiòfons són molt discrets i s’ajusten completament dins del conducte auditiu extern. Són difícils de veure, encara que no queden ocults completament. Disposen d’un botó de control opcional (control de volum, canvi de programes).

Això fa que els audiòfons CIC siguin adequats per a persones que desitgen un audiòfon molt discret i també desitgin poder controlar-ho manualment usant un botó.

Recomanats per a persones amb pèrdua auditiva lleu a moderadament greu.

 

Audiòfons intracanal (ITC)

Aquests models s’ajusten al canal auditiu. Un petit faceplate és visible en la part inferior de l’oïda. Aquests petits models permeten la connexió sense fil a telèfons intel·ligents i dispositius.

Els audiòfons intracanal (ITC) poden portar piles més grans i tecnologies més avançades com la tecnologia Bluetooth de baixa energia, a causa de les seves dimensions físiques, ja que són més grans que els models anteriors.

El faceplate, al ser més gran permet incorporar botó de programes o control de volum.

Recomanats per a persones amb una pèrdua auditiva en el rang de lleu a greu i prioritza la connectivitat.

 

Audiòfons de tascó (ITE HS)

Aquests audiòfons intrauriculars omplen més de la part visible de l’oïda. Són fàcils d’usar, tenen moltes funcions tècniques i ofereixen connectivitat sense fil.

Aquest tipus d’audiòfon s’ajusta visiblement en l’oïda (concha). Ja que són més grans que altres tipus d’audiòfons, solen portar piles més grans i més duradores i controls més grans.

Són més fàcils de manipular per a persones que s’enfronten a problemes de destresa i manipulació.

Recomanats per a persones amb pèrdua auditiva de lleu a greu, amb funcionalitat completa i fàcils d’usar.

 

Audiòfons de Tascó complet (ITE FS)

Es recomana aquest tipus d’audiòfon a les persones que prefereixen un dispositiu  que sigui súper fàcil de manipular, controlar i ajustar. Aquests audiòfons intrauriculars compten amb multitud de funcions i ofereixen connectivitat sense fil.

Aquests tipus d’audiòfons omplen la major part de l’oïda visible (concha) en comptes d’omplir solament el canal auditiu. Són més grans que altres tipus d’audiòfons que s’ajusten dins l’oïda. Usen piles més grans (major durada) i controls més grans.

Els audiòfons de tascó complet són adequats per a persones amb una pèrdua auditiva de lleu a greu, i prefereix tenir audiòfons amb funcionalitat completa i que siguin més fàcils d’usar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *