Advanced Bionics HiRes Ultra 3D

Milions de persones sofreixen pèrdua d’audició. Aquesta experiència canvia les seves vides i les vides dels seus sers estimats. Per a aquells que ja no es beneficien dels audiòfons, els implants coclears poden ser el següent i millor pas.

És molt probable que alguna vegada en la nostra vida cadascun de nosaltres necessiti una ressonància magnètica (RM). Aquest també es el cas dels pacients amb implant coclear. No obstant això, a causa de l’imant en l’implant, la ressonància magnètica per a pacients amb implant sovint pot complicar-se per factors com el desplaçament de l’imant, la incomoditat o el dolor.

La incorporació del nou HiRes Ultra 3D permet proporcionar un implant compatible amb la ressonància magnètica (RM 3.0T) amb l’imant en el seu lloc i sense la necessitat d’embenatges en el cap. Un implant sense complicacions i sense dolor per a la ressonància magnètica.

L’objectiu amb HiRes Ultra 3D és millorar l’estàndard general d’atenció al pacient, sabent que possiblement cada pacient amb implant coclear necessitarà una ressonància magnètica en la seva vida.

El que fa que el nou implant sigui únic és l’enginyós nou disseny d’imant. El conjunt de l’imant inclou quatre imants cilíndrics giratoris dins d’un marc al seu torn giratori, que proporciona una  alineació amb el camp magnètic en les tres dimensions.

El moviment suau dels cilindres magnètics genera un gir tan baix que els adults i els usuaris pediàtrics no senten dolor ni molèstia. A més, proporcionar alineació amb el camp MRI (imatge per ressonància magnètica) en les tres dimensions condueix a no tenir una restricció de l’orientació del cap en el camp magnètic.

Per a una ressonància magnètica d’alta resolució, l’única cosa que ha de fer-se és que el pacient extregui el seu processador durant l’exploració. Quan es completa l’escaneig, simplement tornen a encendre el processador per tornar immediatament a l’audició. Això és el que s’anomena audició ininterrompuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *