App Oticon Kaizn

Oticon presentarà el primer assistent personal d’intel·ligència artificial per personalitzar els audiòfons (disponible a smartphones en 2019), que ajustarà de forma automàtica els audiòfons Oticon Opn segons les preferències i el comportament de l’usuari.

La companyia diu que la intel·ligència artificial integrada en la seva nova aplicació Oticon Kaizn aprèn de les preferències, els hàbits i els entorns d’escolta dels usuaris d’audiòfons. Com a punt fort, l’app podrà predir les seves preferències en un escenari de so particular i ajustar la configuració dels audiòfons.

La app Oticon Kaizn recopila i analitza les dades dels diferents entorns auditius d’una persona per conèixer el seu comportament i les seves preferències auditives. Seguidament, proporciona recomanacions i ajustos en els audiòfons en temps real. L’aplicació es comunica amb els usuaris en moments clau per aprendre el que volen de diferents entorns sonors.

Com a exemple, l’aplicació sabrà quan un usuari d’audiòfons entra en un ambient sorollós, com un restaurant. Immediatament, enviarà a l’usuari una notificació automàtica per preguntar-li si desitja un ajust d’enfocament o comoditat per fer front al soroll.

Amb el temps d’ús, Oticon Kaizn pot automatitzar els canvis adaptatius basats en la retroalimentació i la validació de l’usuari, així com ajustar la configuració de l’audiòfon Oticon Opn de forma automàtica quan l’usuari es troba en entorns de soroll similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *