Audiòfon Signia Styletto

En el post d’avui us presentem el nou audiòfon fi amb auricular en el canal (RIC SLIM),  Signia Styletto.

El model Styletto és un audiòfon recarregable que presenta un disseny contemporani i trenca amb els audiòfons BTE tradicionals, en aprofitar la tecnologia de la bateria d’ions de liti i donar-li una forma allargada, perquè no s’ajusti a la grandària i la forma tradicionals de la pila de botó.

Està disponible en tres combinacions de colors contemporanis: Granit Fosc / Plata, Blava Còsmic / Rosa Or i Blanc Neu / Rosa Or.

signia styletto audiopacks barcelona audifonos audiofons

audiopacks audifonos audiofons signia styletto barcelona

El nou RIC, utilitza la plataforma Signia Nx amb Processament de veu propi (OVP), una característica que permet a l’usuari millorar  l’acceptació espontània de la seva pròpia veu.

L’estoig de càrrega del Styletto és molt petit i, segons s’informa, ofereix 19 hores d’ús de dia complet amb una càrrega de 3 hores. Si l’usuari s’oblida de carregar el dispositiu, pot deixar-lo en el carregador durant 30 minuts i pot utilitzar-lo durant 5 hores, segons la companyia.

El carregador també porta tres càrregues completes addicionals. Conté un indicador LED per veure l’estat de la càrrega, així com una funció d’encès i apagat automàtic.

La tecnologia sense fils d’oïda a oïda (Ultra HD e2e) de Signia permet obtenir una qualitat de so més natural i una millor intel·ligibilitat de la parla.

A més, és important comentar que també està disponible el model Styletto Connect, amb el qual l’usuari, tindrà la possibilitat de transmetre trucades, música i TV a través de connexió per mitjà de Bluetooth o el sistema de TV, StreamLine TV.

L’audiòfon no disposa de polsadors ni de control de volum. Per a aquells que desitgen un major control, poden beneficiar-se de l’app per a telèfons mòbils TouchControl, que permet el canvi de volum, programes i ajustar la direccionalitat.

De forma similar, Signia compta amb SmartLine Mic, un accessori addicional que garantitza la transmissió d’audio (trucades telefòniques, música, etc) des de tots els dispositius equipats amb Bluetooth.

Styletto està disponible en els tres nivells de rendiment Nx (7/5/3) i és aplicable per a persones amb pèrdues lleus a moderades (60 dB) guany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *