Audiòfon Signia Xperience

El fabricant d’audiòfons Signia llançarà Signia Xperience, una nova plataforma que presenta la primera combinació del món de sensors acústics avançats amb un sensor de moviment incorporat.

Els audiòfons Signia Xperience proporcionen una anàlisi completa del paisatge sonor dinàmic de l’usuari, la qual cosa permetrà la realització d’ajustos automàtics entre els sons que provinguin de davant i al voltant de l’usuari per a una experiència auditiva personalitzada.

La plataforma Signia Xperience, desenvolupada sobre la tecnologia YourSound, va ser desenvolupada per a respondre als ràpids canvis en la situació auditiva de l’usuari, ja que altres audiòfons poden perdre eficàcia a mesura que l’usuari es trasllada a diferents entorns.

 

Signia Xperience Audiòfons i beneficis de la tecnologia YourSound

Amb la nova tecnologia YourSound, es diu que els audiòfons Signia Xperience són capaços d’identificar més variables de l’entorn que mai.

També inclouen un sensor de moviment incorporat per a tenir en compte com el moviment de l’usuari afecta la seva audició en cada situació.

Segons la companyia, els audiòfons ja no han de comprometre si han d’enfocar-se en el que està directament enfront de l’usuari o en l’entorn general.

Això permet a l’usuari beneficiar-se contínuament de la quantitat adequada d’enfocament frontal, al mateix temps que pot escoltar el discurs rellevant des d’altres bandes, com quan un corre per un parc amb amics o camina per un carrer concorregut.

Les tres característiques clau de la tecnologia YourSound són:

  1. Sensors de moviment per a una anàlisi completa del paisatge sonor dinàmic de cada usuari.
  2. Processament dinàmic del paisatge sonor per a un so i parla natural des de qualsevol direcció, en qualsevol situació, fins i tot quan es mou.
  3. Processament de veu pròpia (OVP) per a una veu pròpia amb un so natural.

La tecnologia YourSound és lliurada pel potent xip Signia Xperience, que inclou un 80% més de transistors i set vegades la memòria del xip Signia Nx anterior, encara que és un 60% més petit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *