One World: Together at home

Més d’un centenar d’estrelles i personalitats de la cultura i de la política es van unir aquest cap de setmana sota el lema “One World, Together At Home” un esdeveniment musical convocat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que, amb l’esperit dels Live Aid de 1985, va recaptar més de 115 milions de dòlars que aniran destinats als sanitaris que estan en primera línia.

L’esdeveniment va ser organitzat per Global Citizen i va comptar amb una cartellera conformada i liderada per Lady Gaga. Va comptar amb una sèrie de presentacions al voltant del món per part de diversos artistes, amb la intenció de reunir recursos per als fons contra el coronavirus.

Agraïments als professionals de la salut i paraules d’esperança van ser els missatges més repetits durant les vuit hores d’actuacions i discursos per xarxes socials, que van culminar amb un gran concert televisat en el qual estrelles com els Rolling Stones, Lady Gaga, Jennifer López o Paul McCartney van cantar des de les seves llars.

Encara que el concert benèfic va buscar reunir donacions per al Fons de Resposta per Covid19, des del començament es va demanar als espectadors que apartessin les seves carteres, perquè en aquesta ocasió la responsabilitat es va deixar en mans de grans empreses i líders mundials. Només calia gaudir a casa.

La situació global per la pandèmia va estar molt present durant la cita, en la qual es van projectar imatges ciutats del món com París, Madrid, Barcelona, Londres, Nova York o Buenos Aires completament buides.

Us deixem amb el concert i algunes de les interpretacions:

 

El concert

Actuacions

One World, Together At Home: Lady Gaga – Smile

One World, Together At Home: Elton John – I’m Still Standing

One World, Together At Home: Lizzo – A Change Is Gonna Come

One World, Together At Home: Ellie Goulding – Love Me Like You Do

One World, Together At Home: The Rolling Stones – You Can’t Always Get What You Want

One World, Together At Home: Celine Dion, Andrea Bocelli, Lady Gaga, John Legend & Lang Lang – The Prayer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *