Recolzis en la tecnologia per millorar la seva qualitat de vida

En l’actualitat comptem amb gran quantitat de dispositius per a que la nostra vida sigui més simple. Afortunadament, gràcies a la tecnologia, podem mantenir l’autonomia de les persones amb pèrdua d’audició, facilitant-los l’accessibilitat siguin on siguin.

Com ja sabem, a l’estiu és molt important cuidar bé els audiòfons perquè no es facin malbé. Treure-se’ls pot ser una opció necessària segons l’activitat que estigui gaudint. No obstant això, al fer-ho es perdrà molta informació auditiva.

Si està a la terrassa prenent el sol o banyant-se a la piscina de jardí, no sentirà si truquen al telèfon o al timbre. Pot ser que visqui en una casa de diverses plantes, o pot ser que visqui sol, i es perdi informació auditiva per la seva pèrdua d’audició.

Una solució per no perdre res del que passa, és recolzar-se en les ajudes tècniques específiques per a persones amb necessitats auditives.

El Receptor Pager BE1470 de Bellman & Symfon li avisarà mitjançant vibracions i llums quan s’activi qualsevol dels transmissors del Sistema Visit de Bellman & Symfon.

És de pes lleuger, petit i es pot portar a la butxaca o al cinturó. Té una vibració discreta i no intrusiva, que juntament amb l’ús de llums de colors li permetrà una identificació clara de quin transmissor Visit dóna el senyal (porta, nadó, telèfon o incendi).

Amb el Receptor Flash BE1442 Visit de Bellman & Symfon aconseguirem maximitzar l’efecte del receptor Pager BE1470.

Aquest receptor s’encarregarà d’avisar amb llums brillants quan rebi el senyal del seu transmissor Visit. És portàtil i compta amb llums de colors per facilitar la identificació d’on procedeix el senyal (porta, nadó, telèfon o incendi).

A més, per banyar-se o practicar esport pot portar posat el seu rellotge receptor de polsera BE8102. El seu estil discret li permet portar-lo com si d’un rellotge es tractés. És petit, lleuger i portàtil.

Li avisarà amb vibracions i llums de colors intermitents quan s’activi un transmissor de sistema Visit (porta, nadó, telèfon o incendi).

Recolzis en la tecnologia i comenci a gaudir de la qualitat de vida que li proporcionen aquestes ajudes tècniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *