Audiòfon ReSound One

La companyia ReSound presenta a principi de Setembre el seu nou producte estrella. La companyia danesa ha anunciat el llançament del nou audiòfon ReSound One.

ReSound One arriba en dues gammes de preu: la Top (model One 9)  i Avançat (model One 7).  Així, cada segment compta amb tres models, tots en format RIE o ara en format M&RIE (Micròfon i Auricular a l’Oïda) amb els nous auriculars tipus MM, els primers de la indústria que disposen d’aquesta tecnologia.

Els audiòfons compten amb 3 grandàries diferents: el més petit (pila 312) el mitjà (amb pila 13) i el model major, compta amb bateria d’ió-Liti recarregable.

 

ReSound One permetrà abastar diferents nivells de potència: Low Power, Medium Power, High Power i Ultra Power, per a cobrir qualsevol pèrdua auditiva (des de lleus i moderades fins a severes).

El punt fort d’aquest model és la nova configuració mitjançant els nous auriculars MM, ja que és el propi auricular el que incorpora un micròfon.

D’aquesta manera, cada audiòfon té tres micròfons per a un sistema de sis, conjugant els de totes dues oïdes. Fins ara, en qualsevol audiòfon RIE, els micròfons se situen fora de l’orella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *