[
]
audiopacks signia active pro audiofons audifonos

Audiòfon Signia Active Pro

El nou i revolucionari Signia Active Pro defineix l’estil d’audiòfons al següent nivell: una ajuda auditiva en forma d’auriculars d’última generació per a rendir al màxim.

Els compradors potencials d’audiòfons d’avui dia amb pèrdua auditiva lleu a moderada esperen molt abans de considerar seriosament comprar un audiòfon per a ajudar-los a escoltar millor novament. No sols en termes de rendiment audiològic, sinó també de disseny i usabilitat.

Els membres d’aquesta nova generació amb pèrdua auditiva no se senten vells i, de fet, no ho són en absolut. Volen una solució auditiva que s’adapti al seu estil de vida actiu i actitud positiva.

 

audiopacks signia active pro

Les característiques clau

  • Ofereix audio d’alta definició amb l’última plataforma de Signia Xperience.
  • Streaming Bluetooth per escoltar trucades telefòniques, música, TV, etc.
  • Recarrega on-the-go: signia icon digitalel carregador actiu de butxaca posar i treure els audiòfons quan sigui necessari per una total flexibilitat i independència (fins a 26 hores d’us per càrrega).
  • Permet als usuaris escoltar veus clares des de qualsevol direcció, inclús en entorn sorollosos (comprensió de la parla millorada).
  • Detecció automàtica de situacions (els sensors de so s’ajusten a les situacions acústiques).
  • Signia Assistant y sistema TeleCare

 

audiopacks signia active pro despiece

 

Actualitzar-se a Signia Active Pro

El sistema revolucionari Signia Active Pro porta els audiòfons al següent nivell. Els dispositius es poden col·locar i treure de les oïdes amb la mateixa facilitat que qualsevol auricular.

D’aspecte modern, fàcil d’usar i ràpid d’instal·lar, aquests pràctics dispositius marquen una categoria completament nova de solucions auditives, per a tots els que no volen usar audiòfons però volen gaudir escoltant tot el que és important per a ells.

Inclou la tecnologia Signia Xperience YourSound per a una comprensió superior de la parla en ambients sorollosos, connectivitat Bluetooth per a música i trucades telefòniques mentre viatja, i recàrrega d’ions de liti portàtil per a una total flexibilitat i independència amb el carregador actiu de butxaca de Signia.

Els audiòfons estan disponibles en dues versions: Signia Active Pro i la versió econòmica Signia Active.

 

 

Font: https://www.signia-pro.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *