Audiòfon Naída Paradise

L’audiòfon potent de Phonak, Naída Paradise compta amb un potent micròfon doble que ofereix fins a 141 dB de guany màxim en el model UP i fins a 130 dB en el model recarregable (PR).

Naída Paradise està impulsat pel nou xip de processament de so PRISM i compta amb AutoSense OS 4.0 per a una sèrie de característiques tècniques que funcionen juntes a la perfecció.

Els audiòfons Paradise compten amb un acceleròmetre incorporat que detecta el moviment i dirigeix automàticament els micròfons per a millorar l’audició sobre la marxa, amb l’objectiu de millorar automàticament la parla suau en llocs silenciosos o reduir el soroll en ambients sorollosos.

Naída Paradise ajuda a eliminar les barreres de connectivitat que existien anteriorment per als consumidors que necessitaven més energia.

Amb la connectivitat universal de Phonak, els usuaris poden transmetre àudio de manera sense fil directament a tots dos audiòfons des de pràcticament qualsevol telèfon intel·ligent, televisor, computadora portàtil, tauleta, llibre electrònic i més.

A més de la connectivitat Bluetooth universal, els audiòfons Naída Paradise també estan equipats amb Roger Direct. Això significa que els usuaris també poden rebre el senyal del micròfon remot Roger sense necessitat d’accessoris addicionals.

Llançada en 2013, s’ha demostrat que la tecnologia Roger millora el rendiment auditiu en entorns amb molt de soroll i a distància.

De fet, els usuaris d’audiòfons que reben el senyal Roger tenen una millor comprensió de la parla en ambients sorollosos i a distància que les persones amb audició normal.

La connectivitat Bluetooth universal juntament amb els micròfons integrats permet als usuaris de Naída Paradise usar els seus audiòfons com a auriculars sense fils per a crides amb mans lliures.

La nova funció Tap Control permet als usuaris tocar dues vegades en la seva oïda per a acceptar o finalitzar una crida, pausar o reprendre la transmissió. També es podrà configurar per a donar accés als assistents de veu  com Siri o Google Assistant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *