Implants AB Naída Marvel CI y Sky Marvel CI

Amb els seus més de 25 anys d’experiència en implants coclears, Advanced Bionics porta la cèlebre plataforma Marvel per a beneficiar als seus usuaris tant a adults com a nens.

Els implants Marvel CI i Sky Marvel, compten amb AutoSense US 3.0, que permet oferir una excel·lent qualitat de so i un alt rendiment en una varietat de situacions al llarg del dia.

Aquest algorisme d’aprenentatge automàtic analitza els sons de l’entorn cada 0,4 segons i pot identificar si estan en un restaurant sorollós, en un cotxe, una sala de concerts, a casa, etc. Seguidament, activa les funcions apropiades del sistema d’implant coclear per a personalitzar i millorar l’experiència auditiva de l’usuari basada en les característiques específiques de l’entorn auditiu.

Amb Naída Marvel CI, Advanced Bionics ofereix el primer processador de so d’implant coclear del món que es connecta a pràcticament qualsevol dispositiu habilitat amb Bluetooth i admet trucades amb mans lliures.

La carcassa ergonòmica única del Naída Marvel CI i l’antena fina ofereixen una experiència d’ús segura, discreta i còmoda. Juntament amb l’aplicació AB Remote, que permet una gestió còmoda i discreta dels dispositius auditius, proporciona la màxima facilitat d’ús.

El model per a nens Sky Marvel CI combina el processament de so Advanced Bionics amb la plataforma Marvel CI.

El sistema operatiu AutoSense Sky US 3.0 funciona de manera similar a la versió per a adults en Naída CI Marvel, però està dissenyat exclusivament per als entorns d’escolta típics d’un nen, proporcionant una excel·lent qualitat de so i rendiment on vagi el nen.

La tecnologia Marvel s’ha estès als usuaris amb audició bimodal amb la introducció de Phonak Sky Link Marvel i el nou Naída Link Marvel.

Com a sistema bimodal, aquests dispositius es comuniquen de manera sense fil entre si i compten amb tots els beneficis de connectivitat de Marvel, inclosa l’exclusiva connectivitat Bluetooth universal de Sonova i RogerDirect.

La nova oferta ve amb la introducció del programari d’adaptació Target CI, que proporciona als professionals de l’audició adaptacions més fàcils amb l’estàndard industrial Noahlink Wireless, brindant-los a ells i als seus pacients la llibertat i la conveniència de la programació sense cables.

Per primera vegada, els professionals poden programar un implant coclear i l’audiòfon bimodal associat amb un programari en una sessió d’adaptació.

A més, la connectivitat directa del telèfon intel·ligent a través de Bluetooth i l’aplicació intuïtiva AB Remote ajuden els nens a mantenir-se connectats amb el món que els envolta durant tot el dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *