Audiòfon Signia Augmented Xperience (AX)

La companyia Signia presenta la seva plataforma d’audiòfons Augmented Xperience (AX) que processen el so de manera intel·ligent i automàtica per a garantir que els oients sempre escoltin amb claredat, independentment de l’entorn d’escolta.

En lloc d’amplificar tots els sons, com la majoria dels audiòfons, Augmented Xperience entén de manera intel·ligent quins sons han de col·locar-se en primer pla i prioritzar-se, i quins han de romandre en segon pla.

La plataforma Augmented Xperience començarà amb els audiòfons Pure Charge & Go AX de Signia, que seran compatibles amb dispositius iOS i Android i ofereixen fins a 36 hores de temps d’execució per càrrega.

 

Xperiencia augmentada: tecnologia pionera

La plataforma Augmented Xperience es basa en la tecnologia Augmented Focus que processa la parla i el soroll de fons per separat per a crear un contrast clar entre els dos.

Seguidament, els combina per a oferir una claredat de veu excepcional fins i tot en un paisatge sonor totalment immersiu, com un cafè abarrotat o un entorn d’oficina.

L’enfocament augmentat aprofita dos processadors independents: el primer aborda els sons de “enfocament” com la parla d’un interlocutor, mentre que el segon aborda els sons “circumdants” com a música de fons o ambientals, que creguin consciència situacional i emoció.

Per a crear un major contrast, l’enfocament augmentat acosta els sons d’enfocament i allunya una mica els voltants, amb l’objectiu d’augmentar la realitat a favor de l’usuari.

A més de Augmented Focus, la plataforma Augmented Xperience presenta moltes altres novetats en tecnologia, que inclouen:

E2E wireless 4.0: El nou sistema d’orella a orella (e2e) sincronitza més dades d’audició binaural, assegurant un processament de veu més clar i direccional d’alta precisió.

Sensors de moviment acústic: Reconeixen els moviments d’un i ajusten els sons en conseqüència per a garantir que l’audició en qualsevol situació sigui el més precisa i personalitzada possible.

Processament de veu pròpia (OVP): Reprodueix de manera més perfecta el so de la pròpia veu, que és essencial per a la comoditat i satisfacció de l’usuari.

TruEar 360: El mode de micròfon TruEar 360 reprodueix i emfatitza l’efecte pavelló auricular per a facilitar la localització de les fonts de so.

Mode de màscara facial: Ofereix una millor comprensió de la parla a través de màscares.

Transmissió d’àudio: Transmissió directa per a iOS i Android. L’experiència augmentada ofereix streaming directe per a telèfons intel·ligents.

Aplicació Signia: Brinda accés als controls dels audiòfons, la transmissió, la teràpia de tinnitus, Signia Assistant per a suport digital i Signia Telecare per a suport d’atenció remota.

 

Disseny modern i màxima connectivitat

Construït sobre la plataforma Augmented Xperience, l’icònic Pure Charge & Go AX presenta un elegant disseny d’audiòfon més còmode i discret.

El model Pure Charge & Go AX també està disponible per a persones amb sordesa unilateral i amb una bobina (T) opcional, que permet a l’usuari captar senyals de so en llocs públics com a estacions de tren, teatres i museus. També està disponible com a dispositiu CROS.

Pure AX ofereix fins a 36 hores de temps d’ús amb una sola càrrega i està disponible en els colors: negre, grafit, xampany fosc, plata, blanc perla, or fi, marró fosc, marró sorra, oro rosa i beix.

audiopacks signia ax colores colors audifonos audiofons

Un món de possibilitats de càrrega

Signia permet oferir als usuaris d’audiòfons Signia Augmented Xperience tres opcions diferents de càrrega per a alimentar els audiòfons, depenent de les preferències i estil de vida dels usuaris:

carregadors cargadores signia ax audifonos audiofons audiopacks

Pure Charger: Aquest estoig petit d’escriptori es connecta per mitjà d’USB i a través de 2 LEDS indiquen l’estat de càrrega.

Pure Portable Charger: Aquest sofisticat carregador ofereix comoditat i càrrega sobre la marxa. Inclou un banc d’energia que permet realitzar fins a 3 càrregues completes d’un parell d’audiòfons.

Pure Dry&Clean Charger: L’estoig carregador realitza la càrrega dels audiòfons, així com també la neteja (UVC) i l’assecat per a mantenir els audiòfons en òptimes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *