Protectors auditius Phonak Serenity Choice

Les nostres oïdes poden estar exposades a una gran varietat d’entorns sorollosos. Els protectors auditius Phonak Serenity Choice ofereixen una protecció auditiva clínica dissenyada exclusivament per a situacions individuals a fi de garantir que estiguem protegits i còmodes en tot moment.

Poder sentir bé és una part important d’una vida activa i plena. Ens permet connectar-nos amb el món que ens envolta, interactuar amb els nostres sers estimats, gaudir dels sons de la televisió, les pel·lícules i la música, i estar al corrent de qualsevol so d’advertiment per a mantenir-nos fora de perill.

S’estima que 1.100 milions de persones estan en risc de pèrdua auditiva induïda per soroll a tot el món i el 70% de les persones exposades a sorolls forts mai o rares vegades usen protecció auditiva.

L’ús de protecció auditiva és fonamental per a prevenir la pèrdua auditiva i també per a protegir-nos del soroll que pot provocar estrès i falta de concentració i problemes de salut més greus, com a malalties cardiovasculars i tinnitus.

 

Els protectors auditius Serenity Choice estan disponibles en diversos models segons el filtratge per a adaptar-se a les necessitats de cada usuari:

Serenity Choice Música: ajuden a prevenir els danys auditius amb una comoditat òptima mentre li permet gaudir de la música i la parla simultàniament.

Serenity Choice Caça i Tir: permeten protegir les oïdes dels nivells de pressió sonora dels impactes sobtats de trets, explosius, focs artificials, etc., mentre permet que les veus i els sorolls de fons s’escoltin de manera còmoda.

Serenity Choice Esports: redueixen el soroll de motors, les turbulències del vent i l’aire.

Serenity Choice Laboral: redueixen el soroll d’eines i maquinària pesant i són adequats per a treballs de bricolatge, jardineria i tasques domèstiques on s’utilitzen equips elèctrics i eines.

Serenity Choice Somni: redueix el soroll ambiental, com els sons de la cuina, el soroll extern del carrer i els efectes dels roncs de la parella.

Serenity Choice Comfort: ajuden a la reducció general del soroll de fons per a millorar la concentració i reduir l’estrès, adequats per a estudiants i els qui treballen en espais sorollosos o en llars molt concorregudes.

Podeu consultar les característiques tècniques de cada model en aquest enllaç.

 

Característiques de Serenity Choice

 • Són taps universals i reutilitzables
 • Comoditat i ajust perfectes
 • Disponibles en quatre grandàries (S, M, L, XL)
 • Protecció auditiva completa i immediata en cas de soroll impulsiu
 • Es pot usar sense molèsties sota els auriculars i cascs protectors
 • Bona ventilació de les oïdes i mínima oclusió
 • Fàcil de netejar
 • Taps per a les oïdes hipoal·lergògenes (TPE, grau mèdic)
 • Completament passiu, cosa que significa que no hi ha dispositius electrònics ni bateries
 • Compte amb les certificacions CE i ANSI IPIL
 • Se subministra en una càpsula d’alumini (clauer)
 • Garantia de 2 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *