Phonak Roger Focus II

Phonak treu el Roger Focus II, un mini dispositiu auditiu que permet a nens (majors de 3 anys), adolescents i adults escoltar la veu d’un orador a través de qualsevol micròfon Roger.

Aquest petit receptor és una opció potencial per als nens amb pèrdua auditiva unilateral (UHL), trastorn del processament auditiu (APD) i trastorn autista (TEA).

Les recerques han demostrat que el reconeixement de la veu amb soroll de fons millora significativament en nens amb trastorns i pèrdua auditiva quan s’utilitzen tecnologies de micròfon remot en comparació amb cap altra tecnologia.

audiopacks roger focus 2

 

Roger Focus II compta amb nombroses característiques, que inclouen sistema de recàrrega, control de volum amb bloqueig, ús de tub fi i portapiles de seguretat.

Està disponible en dos models: recarregable (Roger Focus II R) i una versió de pila Zinc Air (Roger Focus II-312).

El Roger Focus II-312 es presenta amb portapiles de seguretat per a mantenir les piles allunyades de les mans dels més curiosos. El model recarregable està disponible en una àmplia gamma de colors pediàtrics.

Va rebre una classificació IP68 per a resistència a l’aigua i a la pols i té noves opcions d’acoblament per a adaptar-se a oïdes encara més petits que el seu predecessor. 

La versió recarregable ve en deu colors assortits i ofereix fins a 20 hores de durada de la bateria amb una càrrega completa.

 

Les aplicacions potencials per a Roger Focus II inclouen:

  • Pèrdua auditiva unilateral (UHL): La UHL afecta al 1-3% dels nens en edat escolar i si no es tracta, pot afectar el comportament, el compromís social i els nivells d’ansietat d’un nen. Els estudis realitzats mostren que l’ús de Roger Focus millora la comprensió de la parla en ambients sorollosos a cinc metres de distància.
  • Trastorn de l’espectre autista (TEA): nens de l’espectre autista amb audició normal tenen una pèrdua d’audició funcional, que es defineix com una pèrdua d’audició sense una causa natural o fisiològica.
  • Trastorn del processament auditiu (APD): Els nens amb TPA també poden experimentar pèrdua d’audició funcional malgrat tenir una audició normal i poden tenir dificultats amb el processament espacial dels sons i la discriminació de paraules. Això pot donar com a resultat un comportament, una atenció i una concentració més deficients i, al mateix temps, produir efectes psicosocials negatius com l’aïllament social, la dificultat amb les relacions interpersonals i un augment de l’ansietat.

 

Característiques de Phonak Roger Focus II

  • Menys distraccions: Millora l’accés a la veu del professor perquè el seu fill pugui concentrar-se.
  • Comprensió verbal millorada: Diverses recerques han mostrat una millora de la comprensió verbal d’un 53% de mitjana.
  • Adaptació perfecta: Aquest lleuger auricular li permet al seu fill seguir amb la seva vida i gaudir-la.
  • Control de volum: El seu fill podrà ajustar amb facilitat el volum; així, podrà obtenir un confort i comprensió verbal insuperables.
  • Molt resistent: Resistent a l’aigua i a la pols: així res s’interposarà en la diversió del seu fill.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *