Audiòfon Phonak Lumity

Phonak ha anunciat la seva nova plataforma Phonak Lumity, que es llançarà amb 3 models recarregables. Si bé els 3 estils no es veuen molt diferents de la generació anterior Paradise, ofereixen una millora en el processament i la comprensió de la parla.

Hi ha dues característiques interessants sobre aquesta nova línia de Phonak Lumity:

 1. És l’única plataforma de Phonak que és totalment recarregable
 2. Phonak Lumity ha millorat el seu rendiment amb veu en soroll (en comparació amb Paradise)

La plataforma Lumity ara executa AutoSense 5.0, però encara conserven moltes de les funcions existents i llançades recentment de Phonak, com la compatibilitat amb Roger, la connexió Bluetooth amb fins a 8 dispositius i un model a prova d’aigua.

Característiques de Phonak Lumity

Els audiòfons Phonak Lumity tenen una sèrie de millores impressionants. Aquí hi ha una llista de les principals característiques:

 • Sistema operatiu AutoSense 5.0
 • StereoZoom 2.0
 • Una línia totalment recarregable
 • Opció de telebobina
 • Opció resistent a l’aigua (Audeo Life)
 • Opció de seguiment de salut (Audeo Life)
 • Aplicació per a telèfons intel·ligents myPhonak
 • Receptor Phonak ActiveVent
 • Compatibilitat amb Roger

Opcions recarregables

Els audiòfons recarregables s’han apoderat de la indústria, ja que els últims sistemes recarregables d’ions de liti han fet que l’ús diari d’audiòfons sigui més convenient.

Dit això, aquesta és la primera vegada que un fabricant llança una línia sense opció de bateria d’un sol ús. Els informes han suggerit que es llançarà una opció de bateria estàndard en una data posterior.

Els 3 models de Phonak Lumity són:

audiopacks phonak lumity estilos estils audifonos audiofons

Audéo L-R: que és el seu model recarregable estàndard. ‍
Audéo L-RT: és similar al model RIC estàndard, però amb l’addició d’una bobina.‍
Audéo L-RL: també conegut com Audéo Life, aquest model és resistent a l’aigua i ve amb capacitats de seguiment de la salut.

 

Opcions de càrrega per a Phonak Lumity

Hi ha 3 opcions de carregador diferents per als nous dispositius auditius Phonak Lumity:

audiopacks phonak lumity cargadores carregadors

El Charger Ease, que està disponible en els models L-R i Lumity R-T.
El Charger Casi Go, que està disponible en el model L-RL (Life).
El Phonak Life Charger, que funciona amb L-RL (life) i és essencialment el model Go sense el banc d’energia.

 

La comprensió de la parla

La comprensió de la parla en entorns difícils ha estat el focus dels desenvolupaments recents en la tecnologia auditiva. Per a millorar això encara més, Phonak ha creat la tecnologia SmartSpeech.

SmartSpeech utilitza l’algorisme de processament de veu més recent de Phonak, AutoSense 5.0, que ha millorat la comprensió de la parla de dues maneres clau:

1- StereoZoom és el programa de micròfon direccional de Phonak i és un algorisme adaptatiu que enfoca els micròfons direccionals en la parla en un entorn sorollós, com un restaurant o una festa.

2- SpeechSensor és el nou algorisme de detecció de veu de Phonak. Aquest nou programa permet als usuaris de Lumity escoltar més converses als costats o darrere de l’usuari. Encara que la majoria de les converses succeeixen enfront de nosaltres, hi ha alguns sons de la parla que volem escoltar els costats o darrere de nosaltres. Els nous usuaris haurien de poder escoltar aquestes converses sense haver de girar el cap amb tanta freqüència com abans.

Phonak afirma que les millores en la nova gamma donen com a resultat una enorme millora de 3,4 dB en la relació entre veu i soroll.

També afirmen un augment del 15% en la comprensió de la parla quan algú parla des d’un costat o des de darrere. Amb aquestes últimes actualitzacions i la línia de models totalment recarregables, Phonak Lumity podria ser una excel·lent opció per a molts usuaris d’audiòfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *