Audiòfon Resound Omnia

Resound Omnia és un audiòfon dissenyat per a persones amb pèrdua auditiva de lleu a severa que s’ajusta automàticament per a permetre que una persona escolti el que vol escoltar i a qui vol escoltar, creant una experiència realista.

audiopacks audifono resound omnia audiofon

 

Característiques de Resound Omnia

 • Millora l’audició en soroll amb fins a un 150% de millora en la comprensió de la parla
 • Accelera el processament i la direcció per a millorar la detecció i selecció
 • Treballa per a ampliar l’entorn de so mitjançant la creació d’un mapa d’entorn complet de 360º
 • Millora la formació de feixos per a proporcionar més precisió per a la claredat de la parla en pràcticament qualsevol entorn

Sons naturals en ambients sorollosos

Resound Omnia millora la qualitat auditiva general en entorns sorollosos. Aquest sol ser un dels majors desafiaments per als qui tenen una pèrdua auditiva de moderada a severa. Amb les característiques que ofereix aquest producte, és possible que les persones puguin escoltar automàticament els sons que volen al seu voltant, fins i tot en entorns amb molt de soroll.

En un entorn sorollós, l’audiòfon proporciona la millor comprensió del soroll disponible. Això significa que les sales ocupades amb moltes persones parlant alhora encara condueixen a una audició adequada, creant una alta qualitat de vida.

Audició Orgànica

Els audiòfons Resound Omnia compten amb audició orgànica. Aquesta és una funció dissenyada per a crear una qualitat de so natural. Permet a les persones connectar-se amb el món que els envolta d’una manera molt natural.

Funciona emulant el procés natural de l’audició, la qual cosa permet que les persones escoltin amb la major atenció possible i després ajuda al cervell a escoltar com deuria. Això pot ajudar a crear un millor enfocament durant les converses i permet que una persona situï els sons al voltant de l’habitació, fins i tot quan hi ha una quantitat substancial de soroll present.

Un ajust natural

ReSound Omnia també és una excel·lent opció per la seva qualitat d’ajust. Pot ajudar a brindar llargues hores d’ús sense causar cap preocupació, la qual cosa permet escoltar durant tot el dia sense molèsties.

En millorar la comoditat amb aquests audiòfons ergonòmics, és més probable que una persona continuï usant-los i això significa una major capacitat per a interactuar amb la vida que els envolta.

Amb aquesta connexió natural única, és possible que les persones es relacionin amb el món que els envolta de la forma que desitgin. Això significa escoltar música i respondre trucades des d’un dispositiu mòbil com si no tingués cap audiòfon. El procés funciona igual que els auriculars sense fils.

 

Recarregable i Fàcil d’Usar

Una altra de les característiques principals de l’audiòfon Resound Omnia és que és un model recarregable. No hi ha raó per a preocupar-se per quedar-se sense energia a causa de la facilitat de càrrega. Amb una càrrega completa, la bateria dura unes 30 hores. Això significa més d’un dia complet d’ús sense haver de pensar a recarregar la bateria de l’audiòfon.

Qualitat de trucada telefònica excepcional

Hi ha moltes tasques que han de realitzar-se tots els dies, però contestar el telèfon pot ser una de les més frustrants per a una persona que té un audiòfon o té pèrdua auditiva. No obstant això, Resound Omnia ajuda a resoldre aquestes preocupacions en crear trucades telefòniques molt nítides.

També pot usar el dispositiu amb anomenades mans lliures usant un iPad o iPhone. Una persona pot sostenir el telèfon de manera natural fins a l’orella si ho desitja, creant una bona qualitat auditiva. Tampoc hi ha necessitat de lluitar per a trobar el punt òptim situat darrere de l’orella, que sovint és necessari per a altres tipus d’audiòfons.

 

Una gamma de colors per a triar

Un altre benefici central de l’audiòfon Omnia és que està disponible en una àmplia gamma de colors, la qual cosa permet als usuaris trobar el producte que s’adapta a les seves necessitats específiques.

El disseny ergonòmic es completa amb una gamma de colors d’acabat, permetent-te triar el to que millor s’adapti a la teva pell o que destaqui, com vulguis. El disseny amb nanorrevestimient en diversos tons elegants li permet ser vostè mateix, sense importar el que més li interessi.

Receptor M&RIE

Tots els models de Resound Omnia compten amb accés al receptor M&RIE. Aquesta és la primera addició en la seva classe als audiòfons que proporciona un major nivell de qualitat de so.

En aquest receptor, el micròfon i el receptor es col·loquen dins de l’oïda. Com a resultat d’això, li permet recopilar una gamma més àmplia de so. Això permet la creació d’un nivell de so molt més realista. Amb aquesta característica, li permet recuperar l’acústica de la seva pròpia oïda, la qual cosa permet una millor sensació de qualitat de so, que sovint es perd quan s’usa un audiòfon

També notable, el receptor M&RIE funciona bé en tots els entorns a causa de la seva direccionalitat d’accés total. Ja sigui que estigui en un restaurant concorregut o en una habitació tranquil·la, té qualitat de so.

 

Triï el model adequat per a vostè

L’audiòfon Resound Omnia està disponible en tres opcions de models diferents, qualsevol dels quals pot proporcionar una millora excel·lent en la qualitat del so per als usuaris:

RIE 61 Recarregable Omnia

Aquest audiòfon ofereix:

 • Opcions de receptor LP, MP, HP, UP y M&RIE
 • Una bateria recarregable d’ions de liti
 • Opcions de gamma de colors per a escollir
 • Opcions de carregador premium, estàndard o de sobretaula

RIE 61 Omnia

Aquest audiòfon ofereix:

 • Opcions de receptor LP, MP, HP, UP y M&RIE
 • Opcions de la gamma de colors de Resound
 • 312 bateria de zinc-aire

RIE 62 Omnia

Aquest audiòfon ofereix:

 • Receptors LP, MP, UP y M&RIE
 • 13 bateria de zinc-aire
 • Opcions de la gamma de colors de Resound

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *