Audiòfons Oticon Own

Oticon ha anunciat el llançament d’Oticon Own, una nova família d’audiòfons personalitzats amb tecnologia BrainHearing dissenyats per a proporcionar un ajust totalment personalitzat per a la màxima comoditat.

Oticon Own és el primer audiòfon personalitzat del món amb una Xarxa Neural Profunda integrada que funciona com el cervell, ja que pot aprendre a través de l’experiència.

Els nous audiòfons personalitzats representen un salt significatiu en les generacions tecnològiques, ja que ofereixen el rendiment més avançat d’Oticon en audiòfons personalitzats discrets amb la potència, la velocitat i les característiques superiors de la innovadora plataforma Polaris.

oticon own audifonos audiofons audiopacks

 

Els audiòfons d’Oticon es personalitzen per a cada usuari individual i ofereixen la màxima comoditat i confiança per a gaudir d’un estil de vida actiu. La nova família personalitzada està dissenyada per a ser discreta. Usant tècniques de miniaturització, Oticon ha aconseguit que el seu disseny sigui el més petit fins avui.

A més, la gamma d’adaptació dels nous audiòfons Oticon Own IIC i Oticon Own CIC ara es possible adaptar al nivell 90, mentre que Oticon Own ITC, Oticon Own ITE HSOticon Own ITE FS poden adaptar-se al nivell 100.

Els professionals de l’audició ara poden oferir accés personalitzat als usuaris a tots els sons rellevants, donant suport a la capacitat natural del cervell per a donar sentit al so. Els nous audiòfons inclouen noves característiques dinàmiques: Més amplificador de so, amplificació balancejada, Optimitzador de so, eliminació de retroalimentació i més intel·ligència de so.

Oticon ha demostrat que Own redueix significativament l’esforç d’escolta dels usuaris. Usant la pupilometria per a mesurar l’esforç auditiu, amb MoreSound Intelligence activat, la grandària de la pupil·la dels usuaris de Oticon Own es va reduir en un 30%. També inclou Tinnitus SoundSupport d’Oticon, que ajuda a proporcionar sons d’alleujament per als qui pateixen tinnitus.

Molts estils d’Oticon Own estan fets per a iPhone i dispositius Android compatibles i ofereixen transmissió directa d’alta qualitat perquè els usuaris puguin gaudir de la seva música favorita i atendre trucades a través dels seus audiòfons.

Els iPhone i iPad poden gaudir de la comunicació mans lliures gràcies al suport d’Apple per a audiòfons bidireccionals. La tecnologia Bluetooth Low Energy de 2,4 GHz s’introdueix des de l’estil ITC cap amunt, el que converteix el model ITC en l’audiòfon ITE més petit i amb totes les funcions de la cartera d’Oticon.

Oticon Own està disponible en cinc estils, amb cinc punts de preu i cinc colors, la qual cosa ofereix una família completa de productes personalitzats d’Oticon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *