App Signia My WellBeing

Signia acaba de publicar WellBeing, un nou conjunt d’eines dissenyades per a millorar la salut auditiva dels usuaris d’audiòfons, fomentant un ús més constant i una audició més  prolongada.

L’app, disponible a través de l’aplicació Signia, ofereix quatre funcions que ajuden els usuaris a mantenir-se motivats i físicament actius per a participar en interaccions socials mentre usen els audiòfons.

A més d’ajudar els pacients a escoltar millor, els sensors de moviment integrats de Signia AX ara permeten als usuaris veure exactament els seus moviments del dia a dia.

WellBeing és una aplicació per a sentir-se bé. La nostra última innovació, My WellBeing, està agregant funcions atractives per a ajudar els usuaris d’audiòfons a mantenir-se motivats per a participar en activitats físiques i sentir-se millor”, diu Michele Dostaler, gerent de l’equip d’audiologia de Signia. “Estem compromesos a educar als nostres pacients sobre la importància de l’ús constant dels seus audiòfons i fer que la interacció entre els seus audiòfons i les seves rutines diàries sigui una experiència agradable i sense inconvenients”.

 

Les funcions de My WellBeing

Amb les noves funcions de My WellBeing a l’aplicació Signia, ara els usuaris podran veure els indicadors de la seva salut general, d’un cop d’ull, la qual cosa els permet mantenir millor la seva activitat física:

1. La meva activitat
L’ús d’un rastrejador d’activitat física pot ajudar a augmentar l’activitat física i mantenir-lo actiu. La funció My WellBeing de l’aplicació Signia és prou intel·ligent com per a saber quant temps passa fent exercici i, juntament amb els seus passos, proporciona una descripció general del seu nivell d’activitat física.

2. Els meus passos
S’ha demostrat que mantenir-se físicament actiu millora els nivells d’energia i la confiança, i fins i tot alenteix la pèrdua d’audició relacionada amb l’edat. El sensor de moviment en els audiòfons Signia AX no sols l’ajuda a escoltar millor mentre està en moviment, sinó que també li permet veure exactament quants passos dona cada dia.

3. El meu temps d’ús
Només pot aprofitar els molts beneficis que brinden els seus audiòfons quan els usa. My WellBeing monitora què tan bé està usant els seus audiòfons en funció de la freqüència amb la qual els usa, la qual cosa l’ajuda a comprendre millor els seus hàbits d’ús.

4. Les meves converses
Les seves interaccions socials juguen un paper important en el manteniment d’una bona salut auditiva. L’exclusiva tecnologia Own Voice Processing dels audiòfons mesura quant interactua socialment amb els altres, perquè pugui realitzar un seguiment del seu compromís social i estar al corrent de qualsevol situació.

 

Les proves inicials dels clients realitzades per Signia van revelar que les noves característiques de My WellBeing van augmentar el compromís dels usuaris amb els seus audiòfons, encoratjant-los a usar els seus dispositius de manera més consistent. Si no es tracta la pèrdua auditiva podria augmentar el risc de deterioració cognitiva i demència.

El kit d’eines My WellBeing està disponible a través de l’aplicació Signia. Descarregui l’aplicació Signia en iOS o Android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *