Audiòfon Oticon Real

El nou audiòfon Oticon Real ajuda als usuaris a mantenir-se alerta en el seu dia a dia.

Impulsat per la nova plataforma Polaris R, amb RealSound Technolog, Oticon Real protegeix els usuaris dels sons pertorbadors perquè puguin romandre còmodes, concentrats i nítids en el món real.

Oticon Real és la pròxima fita en el viatge de BrainHearing, basat en Oticon Habiti i el fort llegat premium de Oticon per a brindar als usuaris un accés còmode a tots els sons rellevants, en equilibri i amb detalls i claredat excepcionals.

Amb Oticon Real, es presenta una nova tecnologia innovadora dissenyada per a ajustar els sons, inclosa la primera funció del món per a equilibrar els sons sobtats suaus i forts, així com la primera funció de prevenció del soroll del vent.

El soroll pertorbador suau i fort, com el soroll de les tecles, el timbre dels telèfons, els cops de porta i els clics del teclat, agreguen riquesa i significat a qualsevol entorn auditiu. No obstant això, aquests sons del món real poden ser un desafiament per als usuaris d’audiòfons. Diàriament, aquests sons pertorbadors constants afecten més de set de cada deu usuaris d’audiòfons.

La tecnologia tradicional ha estat massa lenta per a reaccionar, la qual cosa ha portat a una sobre-amplificació antinatural d’aquests sons, o ha utilitzat tècniques simples de reducció de guany que redueixen el guany de tots els sons de l’entorn, inclòs la parla. Com a resultat, als usuaris els resulta més difícil concentrar-se i socialitzar exigeix més esforç.

 

Oticon Real amb RealSound Technology

Amb Oticon Real, Oticon reconeix la categoria de so molest i ho maneja d’una manera nova i òptima. La tecnologia RealSound inclou dues noves innovacions: Wind & Handling Stabilizer i SuddenSound Stabilizer, per a processar sons complexos i impredictibles amb una velocitat i precisió extremadament altes, assegurant-se que siguin accessibles, però no disruptius.

La parla i altres sons circumdants no es veuen compromesos, la qual cosa garanteix que el cervell rebi accés a l’escena sonora completa.

El SuddenSound Stabilizer de Oticon Real detecta i equilibra instantàniament els sons sobtats suaus i forts perquè siguin audibles sense interrompre o robar el focus. Pot manejar més de 500.000 sons sobtats durant un dia i redueix dinàmica i instantàniament el guany, a mesura que ocorren els sons, sense afectar la comprensió de la parla.

En Genie 2, el professional de l’audició té la possibilitat de personalitzar i ajustar la configuració d’acord amb la sensibilitat del so o les preferències personals de l’usuari, brindant una atenció òptima i personalitzada per a l’usuari.

En moltes situacions és probable que el vent sigui present i pugui causar sons desagradables en un audiòfon. De la mateixa manera, el contacte accidental d’un audiòfon amb les ulleres, màscares, cabell, barrets, etc., pot causar el mateix efecte.

Amb tecnologia de doble palès, el nou Wind & Handling Stabilizer de Oticon Real detecta i neta immediatament el senyal, fins a 500 vegades per segon, per a ajudar els usuaris a tenir una experiència auditiva més còmoda i proporcionar un contrast clar i un millor accés a la parla.

oticon real modelos audifonos audiofons models

La família Oticon Real està disponible en 4 models (miniRITE R, miniRITE T, miniBTE R i miniBTE T), nou colors i tres nivells de rendiment, amb dos carregadors entre els quals triar. Tots els models compten amb connectivitat d’última generació, la qual cosa permet la transmissió directa, trucades amb mans lliures i control remot.

oticon real colores colors

 

Carregadors Oticon Real

Oticon Real ofereix dos carregadors diferents per a Oticon Real miniRITE R i Oticon Real miniBTE R: el  carregador d’escriptori i el SmartCharger portàtil. Tots dos carregadors usen la tecnologia inductiva per a oferir una càrrega fiable i ràpida per a obtenir un dia complet d’audició, incloent-hi transmissió.

El carregador d’escriptori és perfecte per a l’usuari que sobretot necessita carregar els seus audiòfons a casa. El carregador està permanentment connectat a una font d’alimentació. El LED verd en el carregador és un indicador de connexió que mostra que el carregador està llest per al seu ús. Un carregador que està sempre actiu fa que sigui fàcil per a l’usuari col·locar ràpidament els seus audiòfons en el carregador per a una càrrega nocturna, o per a una recàrrega ràpida en qualsevol moment.

El SmartCharger pot connectar-se a una font d’alimentació o usar-se com a bateria portàtil en qualsevol lloc. Quan està completament carregada, la bateria permet carregar tres vegades una parella d’audiòfons amb la bateria completament esgotada. La llarga durada de la bateria i les múltiples recàrregues donen tranquil·litat i seguretat als usuaris, fins i tot quan no compten amb una font d’alimentació durant diversos dies. El LED en la part posterior indica l’estat de càrrega de la bateria portàtil quan el carregador està connectat, el nivell de bateria del carregador quan està desconnectat i s’usa com a bateria portàtil.

Quan els audiòfons es col·loquen en el SmartCharger, estan protegits per la seva tapa durant la càrrega, transport i magatzematge. Un altre aspecte molt útil del SmartCharger és l’assecat automàtic dels audiòfons. Els audiòfons s’assequen mentre es carreguen, i per tant adquirir un kit d’assecat independent és innecessari.

audiopacks cargadores carregadors oticon real

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *