Història de Phonak

Phonak és una empresa suïssa fundada en 1947 per Bela Blau, un audiòleg que va començar fabricant equips per a professionals de la salut auditiva.

L’empresa es va enfocar en la fabricació d’audiòfons i equips per a la correcció de la pèrdua auditiva, i en la dècada de 1990 va començar a expandir-se internacionalment i a centrar-se en el mercat dels consumidors.

En 2007, Phonak es va fusionar amb l’empresa d’audiòfons Unitron, i en 2017 es va fusionar amb Sonic Innovations, una altra empresa de la indústria auditiva.

Aquestes fusions van ajudar l’empresa a ampliar el seu abast i a oferir una gamma més àmplia de productes per a persones amb pèrdua auditiva.

Phonak ha estat pionera en la tecnologia d’audiòfons, i ha desenvolupat una sèrie de solucions innovadores per a millorar la qualitat de vida de les persones amb pèrdua auditiva.

L’empresa ha introduït solucions com a audiòfons recarregables, connectivitat sense fil i aplicacions mòbils per al control i ajust dels audiòfons.

audiopacks phonak conexiones connexions

Quant a la bossa i el hòlding, Phonak es troba dins del grup Sonova, un hòlding suís que també inclou a les marques Unitron, Hansaton i Advanced Bionics. Sonova cotitza en la Borsa Suïssa de Valors i en la Borsa de Nova York.

Phonak ha desenvolupat una sèrie de models d’audiòfons, des dels més bàsics fins als més avançats.

Alguns dels seus models més populars inclouen la línia Audéo, que ofereix una gran varietat de models i característiques, i la línia d’audiòfons recarregables Marvel, que ofereix connectivitat sense fil i una gran qualitat de so.

 

Phonak i els sistemes FM

Quant a la tecnologia FM, Phonak ha desenvolupat diversos sistemes FM per a ajudar les persones amb pèrdua auditiva a escoltar millor en situacions sorolloses o en ambients amb molta reverberació.

Aquests sistemes consisteixen en un micròfon sense fil que es col·loca en l’altaveu o el presentador, i un receptor FM que es connecta a l’audiòfon de l’usuari.

La tecnologia FM ha demostrat ser molt útil per a millorar la comprensió de la parla en situacions difícils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *