Audiòfon Resound Nexia

El fabricant d’audiòfons a nivell mundial Resound presenta el seu producte més nou, ReSound NEXIA, que ve amb característiques de disseny innovadors.

El nou producte és més petit, té una durada de bateria més llarga i compta amb una connexió pionera en el mercat amb el pròxim gran avanç de Bluetooth: Auracast.

audiopacks resound nexia

 

Característiques de ReSound NEXIA

  • La primera característica és una reducció visible de grandària. Sorprenentment, manté una durada de bateria de 30 hores però al mateix temps redueix un 25% la grandària total.
  • El segon gran punt és que Resound NEXIA té una capacitat Bluetooth actualitzada que permet la transmissió de Auracast en llocs públics.
  • Resound NEXIA a més ve amb un nou transmissor de TV equipat amb Auracast perquè pugui començar a experimentar Auracast a casa, de la mateixa manera que es feia amb els models anteriors.
  • ReSound finalment ha agregat un sistema CROS (anteriorment no disponible). Resound NEXIA CROS és per a persones amb pèrdua unilateral. Els dispositius envien so des de l’oïda sense audició  a ”oïda contraria per a recrear els 360º del so.

 

Gamma de colors disponibles

Els nous audiòfons de Resound estan disponibles en colors elegants que complementen els tons de cabell i pell:

audiopacks resound nexia colores colors

 

Guies de producte

Resound Smart 3d App

Aprengui a utilitzar els seus audiòfons correctament, personalitzi la seva experiència de so i sol·liciti ajuda al seu audioprotetista amb l’aplicació ReSound Smart 3D.

Resound Nexia Disponible un NOU programa ‘Escoltar en soroll’ per a aprofitar al màxim qualsevol situació auditiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *