Audiòfon Signia Silk IX

El nou audiòfon Signia Silk IX es destaca com el primer i únic audiòfon recarregable completament en canal (CIC) del món, llest per a utilitzar.

A diferència dels models tradicionals darrere de l’orella, el Silk IX ofereix una experiència de so més natural en col·locar els micròfons dins del canal auditiu. Aquest disseny innovador el fa gairebé invisible, la qual cosa li permet mantenir la pèrdua auditiva discreta.

silk ix audiopacks signia

 

Comoditat i personalització

Una de les característiques destacades de Signia Silk IX són les seves fundes o tulipes Clic personalitzables. Aquestes fundes venen en quatre grandàries diferents per a adaptar-se a diverses anatomies de l’oïda i necessitats auditives.

Fins i tot pots demanar-los amb opcions personalitzades per a aconseguir la combinació perfecta de discreció i personalització. Si tens una pèrdua auditiva de lleu a moderada, aquest dispositiu és molt recomanable per a tu.

 

Claredat de les veus

Signia Silk IX destaca per brindar una claredat de veu incomparable, especialment en converses grupals sorolloses.

Això canvia les regles del joc en entorns socials on les persones sovint es mouen o canvien de posició. La tecnologia avançada del dispositiu garanteix que mai et perdràs cap conversa.

 

Colors que combinen amb el teu estil

Signia Silk IX està disponible en dos elegants colors: Negre i Moca. També pot optar per carcasses transparents vermelles o blaves segons les seves preferències personals.

 

Conectivitat i control

  • Recàrrega:  El Signia Silk IX ve amb una funció recarregable, la qual cosa garanteix que mai et quedaràs sense energia. No hi ha necessitat de preocupar-se per comprar i reemplaçar bateries constantment.
  • Suport Telecare: Amb l’aplicació Signia en el seu telèfon, pots demanar ajuda a la teva audiólogo, sense importar on et trobis. L’aplicació també et permet controlar discretament el volum i ajustar altres configuracions.
  • Accessori de mini butxaca: Per a aquells que prefereixen una forma de control més tàctil, Signia Silk IX ve amb un accessori miniPocket. Aquest petit dispositiu es pot col·locar en el teu clauer i ofereix una forma alternativa d’ajustar la configuració dels audiòfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *