Audiòfon Signia Pure Charge&Go IX

L’audiòfon Pure Charge&Go IX va arribar al mercat a l’octubre de 2023 i és l’última generació de la tecnologia de Signia.

Compta amb un nou disseny general, millores en el rendiment del so i noves capacitats de l’aplicació.

audiopacks signia pure ix

Les millores de Signia Pure C&G IX

  • Escolta en situacions dinàmiques: la plataforma IX de Signia compta amb un nou mètode de processament que utilitza múltiples “fluxos d’enfocament” per a millorar la claredat de la parla.
  • Transmissió sense fils: pots gaudir de l’última transmissió Bluetooth habilitada per a Auracast amb dispositius iOS i Android.
  • Clear-Audio amb bobina en T:  Pure C&G està disponible amb una bobina telefònica (T-Coil), que és una característica que sovint es passa per alt i que pot proporcionar un so més net en llocs amb “bucles”.
  • TeleCare fàcil d’utilitzar: Signia ha treballat molt en la seva atenció remota i es nota. Les visites virtuals són possibles directament a través de l’aplicació Signia i des de la comoditat de la teva llar.
  • Durada de la bateria: Pure C&G té una durada de bateria de 39 hores segons Signia. El temps d’execució variarà segons la transmissió, l’antiguitat de les bateries i altres factors.
  • Connexió amb accessoris: la plataforma IX és compatible amb la biblioteca d’accessoris de Signia i ofereix més opcions de transmissió, micròfons remots i control sense fils.
  • Estoig  resistent amb Power Bank: Si bé no és innovador, el carregador portàtil Pure de Signia es  robust i fàcil d’usar.

La nova plataforma Integrated Xperience (IX)

Integrated Xperience, o IX per a abreujar, és l’última plataforma tecnològica de Signia.

Aquest és el programari que s’executa dins de l’audiòfon i que maneja l’amplificació, l’audició direccional, la reducció de soroll i altres funcions avançades de processament de so.

Signia IX es basa en la tecnologia Augmented Xperience (AX) de la companyia, presentada al setembre de 2022, que utilitza processadors de veu duals i micròfons binaurals de formació de feixos per a processar la veu i el soroll de fons de manera diferent.

Signia afirma que aquesta tecnologia, a la qual anomenen Augmented Focus, crea un clar contrast entre la parla i el soroll de fons.

Què hi ha de nou en IX? La característica principal és la “millora de la conversa en temps real”, que segons Signia millora encara més la claredat de la parla en converses en grup dinàmiques en analitzar els patrons direccionals del micròfon, o “fluxos d’enfocament”, i presentar els millors per a la parla en les seves oïdes.

Altres avanços en la plataforma IX inclouen una major durada de la bateria, una millor qualitat de so general i l’Assistent Signia més avançat fins a la data.

La plataforma IX està actualment disponible en Pure Charge&Go (receptor en canal) i Silk Charge&Go (completament en canal) en una varietat de factors de forma i nivells de rendiment.

 

Controlar l’audiòfon Pure Charge&Go IX

Es pot ajustar fàcilment l’audiòfon amb l’interruptor basculant multifunció situat en la part posterior del dispositiu.

Signia ha fet que l’interruptor sigui més accessible agregant botons excel·lents més grans i una clara sensació de “clic” quan es pressiona qualsevol posició del balancí (també escoltarà una indicació que s’ha realitzat un ajust).

Si prefereixes el control sense fil, no et preocupis. Signia ofereix el control remot miniPocket, així com la seva app per a iOS i Android.

 

Potència i recargabilidad

Els audiòfons Pure C&G IX tenen una durada de bateria de fins a 39 hores sense transmissió gràcies a les bateries internes d’ions de liti.

Aquesta és una lleugera millora respecte a la generació AX anterior, que oferia aproximadament 36 hores.

Altres factors, com la gravetat de la pèrdua auditiva, l’ús de la transmissió i el medi ambient, poden afectar la durada de la bateria que experimentarà.

Els audiòfons recarregables moderns haurien de durar tot el dia. És a dir, simplement pots carregar-los durant la nit quan no estiguin en ús.

Si per alguna raó els seus bateries s’esgoten al migdia, col·loqui Pure C&G en el seu carregador i esperi de 3 a 4 hores. El carregador portàtil Pure té doble funció i li ofereix 3 càrregues completes addicionals si està en moviment.

signia pure ix cargador carregador

 

Own Voice Processing (OVP) 2.0

El processament de veu pròpia (OVP) és una funció especial d’alguns audiòfons Signia que fa que la seva pròpia veu li soni més natural.

Els audiòfons tradicionals amplifiquen tots els sons, la qual cosa pot fer que la seva pròpia veu soni diferent o més forta del que està acostumat.

Amb OVP, els seus audiòfons reconeixen quan està parlant i ajusten el so en conseqüència, perquè la seva veu resulti familiar i còmoda.

Amb OVP 2.0, disponible en Pure Charge&Go IX, el seu audioprotetista realitza un “escaneig acústic” ràpid del seu cap fent-li parlar mentre usa els seus audiòfons.

Després d’aquest pas de calibratge, els seus audiòfons poden detectar quan està parlant i processar la seva veu per separat, assegurant que soni més natural.

Audio Bluetooth streaming

Els audiòfons Signia Pure C&G IX estan preparats per al futur de l’àudio sense fil i són compatibles amb dispositius iOS, Android i Bluetooth LI Estàndard.

Pots gaudir de la teva música favorita amb transmissió d’àudio i control sense fil amb l’aplicació Signia.

Les crides amb mans lliures també estan disponibles per als usuaris de iOS gràcies al mode mans lliures de Signia, que permet que els micròfons dels audiòfons captin la seva veu durant les crides.

Si uses Android, encara hauràs d’acostar el telèfon a la teva boca per a obtenir un àudio net.

Signia App

L’aplicació de Signia està disponible per a descarregar des d’App Store o Google Play per a dispositius iOS i Android, respectivament.

La pàgina principal de l’aplicació brinda accés a tres pestanyes accessibles en la vora inferior de la pantalla: Volum, Balanç de so i Audició direccional.

És probable que passis la major part del seu temps aquí, ja que t’ofereix un major control sobre el so del teu audiòfon.

L’última pestanya, Audició direccional, li ofereix la possibilitat d’ajustar on “escolten” els teus audiòfons.

Els ajustos a aquesta pestanya anul·len els fluxos d’enfocament de millora de conversa en temps real d’IX i fins i tot poden ajustar la direccionalitat fins a uns impressionants 15 graus.

signia app

 

My WellBeing

My WellBeing és la resposta de Signia al seguiment de l’estat físic i és possible gràcies als sensors de moviment integrats en els audiòfons.

IX va més enllà dels conceptes bàsics del comptatge de passos en proporcionar informació sobre la teva activitat general, temps d’ús i fins i tot quin tan actiu és durant les interaccions socials (això es basa en el processament de veu propi de Signia esmentat anteriorment).

Si t’agrada utilitzar aquestes mètriques per a motivar-te, li alegrarà saber que l’aplicació et permet establir els teus propis objectius i controlar el progrés al llarg del temps.

Signia assegura que totes les dades de salut es mantenen privats en el teu telèfon i no es comparteixen amb ningú.

Els teus audiòfons IX han d’estar connectats a l’aplicació perquè funcioni WellBeing i s’actualitza cada 15 minuts, en lloc de contínuament, per a estalviar bateria.

 

Signia Assistant

Signia Assistant és una guia intel·ligent impulsada per intel·ligència artificial per als teus audiòfons.

Si tens dificultats per a sentir, obre Signia Assistant i utilitza la senzilla interfície de xat per a realitzar ajustos en la qualitat del so dels teus audiòfons en temps real.

Quan utilitzes aquesta funció, aprofita els comentaris dels usuaris d’audiòfons Signia de tot el món i contribueix a una “xarxa neuronal” viva que persones.

Els ajustos realitzats en Signia Assistant s’apliquen al programa Universal i romandran actius tret que els canviïs, restableixis els valors predeterminats o realitzis més ajustos amb el teu audioprotetista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *