Decorar els teus audiòfons

A mesura que els audiòfons es tornen més comuns i menys estigmatitzats (gràcies als propis usuaris i vídeos virals de Tik Tok), és menys probable que els usuaris ocultin els dispositius i fins i tot optin per decorar-los.

Alguns usuaris d’audiòfons  prefereixen deixar que les persones vegin els seus audiòfons, ja sigui per a iniciar una conversa sobre la pèrdua auditiva o simplement perquè la gent sàpiga que és possible que hagin de tenir especial cura en comunicar-se.

Si alguna vegada has volgut personalitzar els teus audiòfons, continua llegint per a trobar inspiració en la web:

 

 

Adhesius i washi tape per a decorar audiòfons

Molta gent utilitza petits adhesius, sovint destinades a decorar les ungles, per a afegir una mica més de personalitat als seus audiòfons.

També veiem a molta gent usant washi tape, que és fàcil de trobar en botigues de manualitats i ve en una àmplia gamma de colors i patrons.

Si decideixes provar aquesta opció, assegurat de no bloquejar la tapa de la bateria o la connexió de recàrrega dels teus audiòfons o els micròfons (petits orificis en l’audiòfon que deixen entrar el so).

audiopacks decorar colores colors

 

Tubs i motllos de colors

Si la teva pèrdua auditiva requereix tubs més grans o motlles personalitzats, pots optar per fabricar qualsevol d’aquests en una varietat de colors.

Des d’una mica de lluentor en un motlle transparent fins a un rosa fort o fins i tot un patró de camuflatge, els motlles de colors poden agregar molta personalitat als teus audiòfons!

audiopacks moldes colores decorar motllos

Si tens tubs petits en els seus audiòfons que no es poden personalitzar, hi ha artesans en llocs com Etsy que fan “girs de tubs” que poden decorar el cable entre l’audiòfon i el motlle o la tulipa.

 

Joies per audiòfons

Una altra opció són les joies fetes per a audiòfons. Pots trobar diversos charms i fins i tot opcions que es connecten des d’audiòfons fins a aretes.

Una cerca en Etsy o Google mostrarà una àmplia varietat d’opcions.

Algunes persones fan les seves pròpies joies per a audiòfons convertint aretes en amulets per a audiòfons reemplaçant el ganxo del arete amb un anell que es pot enroscar en el tub de l’audiòfon.

audiopacks decorar audifonos audiofons

 

Alguns consells de precaució

Si decideixes decorar els teus audiòfons, assegura’t de manipular-los amb cura i de decorar-los sobre una tovallola o un drap suau, perquè no es danyin si cauen els dispositius.

Mai utilitzis cola, esmalt d’ungles o pintura en els teus audiòfons i, si els decores amb washi tape o adhesius, assegura’t de llevar-los-hi i fer que el teu centre auditiu els netegi almenys cada 3 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *