Audiòfon Oticon Intent

La companyia danesa acaba de llançar Oticon Intent, un audiòfon amb tecnologia de sensor 4D que està dissenyat per a comprendre les intencions auditives de cada usuari i satisfer perfectament les necessitats auditives.

Els sensors de Oticon Intent poden capturar la intenció de comunicació única d’una persona i després brindar-li al cervell el suport auditiu adequat en qualsevol situació.

En monitorar l’activitat de la conversa, el moviment del cap, el moviment del cos i l’entorn acústic, Oticon Intent reconeix quan canvien les necessitats de l’usuari i adapta perfectament el processament del so per a satisfer aquestes necessitats específiques.

Aquesta tecnologia de sensor 4D millora la comprensió de la parla dels usuaris en un 15%. A més, els resultats d’un estudi d’imatges cerebrals van mostrar que la tecnologia de sensor 4D ajuda als usuaris a equilibrar la seva atenció cap a les fonts de so que desitgen escoltar.

audiopacks oticon intent

 

BrainHearing i la tecnologia de sensors 4D

Utilitzant els seus últims coneixements de BrainHearing, Oticon va descobrir que, en general, el comportament comunicatiu de les persones reflecteix les seves necessitats i intencions d’escolta amb moviments del cos i el cap.

Després, aquest es va convertir en l’objectiu principal de Oticon Intent, incorporant moviments de cap i cos, activitat de conversa i entorn d’escolta en la seva nova tecnologia de sensors 4D.

Com es fa això? adapta el processament del so d’acord amb les seves necessitats auditives úniques per a ajudar-lo millor en la comunicació i la participació.

Si desglossem la tecnologia, es divideix en quatre categories, aquestes són:

Entorn d’escolta: Els sensors aprofiten les dades del seu paisatge sonor (360º) a mesura que canvia tant en acústica com en ubicació.

Moviment del cap: els sensors monitoren quan i com mou el cap per a comprendre el tipus d’escenari de comunicació.

Moviment corporal: els sensors de moviment físic ajuden a predeterminar la necessitat de més suport en la consciència espacial dins del seu entorn.

Activitat de conversa: Oticon Intent monitora si hi ha una conversa activa present, per a saber quan concentrar-se en la parla.

 

Red neuronal, MoreSound Intelligence i MoreSound Amplifier

Oticon ha declarat que el DNN de pròxima generació ofereix una millor qualitat de so, una supressió de soroll més eficient i una veu més clara.

Això és possible gràcies a que aquesta tecnologia fa que l’audiòfon funcioni més com el seu cervell. Ha après a través de l’experiència. Aquesta actualització ofereix més diversitat de so, especialment en entorns complexos.

D’altra banda, la nova tecnologia MoreSound (MoreSound Amplifier 3.0 i MoreSound Intelligence 3.0) brinda una amplificació balancejada precisa en un rang de so de freqüència més ampli amb una entrada de so més neta i clara.

En poques paraules, li brinda accés a una interpretació més precisa del so en el cervell, una representació més rica del seu entorn i un abast més ampli de tots els sons. També està disponible en tot el rang de freqüència i accessoris.

 

El nou xip de processament

La plataforma Sirius és un xip de processament avançat que impulsa tota la nova tecnologia i també les antigues funcions provades. A continuació es presenten alguns beneficis ràpids de Sirius:

 

  • Combina les diverses entrades necessàries per a executar la tecnologia de sensors 4D
  • Impulsa la xarxa neuronal profunda de segona generació per a una millor preservació del so, supressió de soroll i claredat
  • Admet freqüències més baixes d’audiòfons, amb una amplada de banda de 80 Hz – 10 000 Hz. Oferint un paisatge sonor més complet, una representació més rica de l’entorn i una experiència premium en escoltar música
  • Admet les noves unitats d’auriculars miniFit Detect autocalibrables, que oferiran major comoditat i tranquil·litat en experimentar un guany precís tots els dies
  • Suporta el nou estàndard de Bluetooth: Bluetooth LE Àudio per a una major connectivitat sense fil i eficiència energètica. Intent també està preparat per a futures tecnologies de comunicació, com Auracast.

 

Nou disseny RIC i millor recàrrega

Oticon ofereix el seu audiòfon RIC recarregable més petit fins a la data: el miniRITE. La forma discreta de Intent és encara més impressionant quan observes les seves característiques.

Inclou una telebobina, una bateria gran d’ions de liti, control tàctil, botó i, quan està completament carregada, ofereix 20 hores de durada de la bateria, fins i tot amb streaming, i 4 hores d’ús amb una càrrega ràpida de 15 minuts.

audiopacks oticon intent cargador carregador bateria

 

Nivells de tecnologia dels audiòfons Oticon Intent

Els audiòfons Oticon Intent RIC estan disponibles en els nivells de rendiment 1, 2, 3 i 4.

 

Accessoris compatibles amb Oticon Intent

Els audiòfons Oticon Intent són compatibles amb els accessoris: ConnectClip, TV Adapter 3.0, remalnom Control 3.0, EduMic, Phone Adapter 2.0.

La compatibilitat mòbil de Intent és iOS 16 o posterior i Android 13 o posterior.

 

Colors dels audiòfons Oticon Intent

Aquests audiòfons estan disponibles en colors: beix croma, gris platejat, plata, terracota, marró castanyer, gris acer, negre diamant, beix mel i blau cel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *