Implant Cochlear Osia

L’implant auditiu Cochlear Osia és una solució innovadora per a persones amb hipoacúsia.

Aquest sistema utilitza la tecnologia avançada Piezo Power per a transmetre el so directament a l’oïda interna, sobrepassant les zones bloquejades en la trajectòria de l’audició natural.

L’implant Osia s’insereix completament sota la pell i es fixa a un implant de conducció òssia, la qual cosa permet una transmissió eficient de les vibracions sonores.

La tecnologia Piezo Power utilitzada per primera vegada en aquesta mena d’aplicació, és capaç de vibrar a altes freqüències, la qual cosa resulta crucial per a la comprensió de la parla.

A més, el sistema Osia està dissenyat per a durar, gràcies al seu transductor que, al no tenir peces mòbils, ofereix una major durabilitat i un rendiment a llarg termini.

Els usuaris del sistema Osia han reportat millores significatives en la seva capacitat auditiva, fins i tot en entorns sorollosos.

El processador de so Osia, que forma part del sistema, és prim, discret i lleuger, i es col·loca darrere de l’orella, facilitant el seu ús diari

 

Com funciona l’implant Cochlear Osia?

El funcionament de l’implant auditiu Cochlear Osia es basa en la tecnologia de conducció òssia. Aquí t’expliquem detalladament com funciona:

  1. Transductor Piezo Power: El cor del sistema Osia és el transductor Piezo Power. Aquest component s’expandeix i contreu per a crear vibracions sonores. La tecnologia Piezoelèctrica ha estat utilitzada en diversos dispositius com a micròfons i altaveus, però la seva aplicació en implants auditius és innovadora.
  2. Bypass de les àrees danyades: L’implant Osia permet que el so eludeixi les parts danyades de la via auditiva natural. Això és especialment útil per a persones amb problemes en l’oïda externa o mitjà.
  3. Implant sota la pell: L’implant es col·loca completament sota la pell i s’uneix a un implant de conducció òssia (BI300). Aquesta unió permet enviar les vibracions sonores directament a cau d’orella intern, la qual cosa millora la qualitat del so percebut.

 

audiopacks implante osia implant cochlear

Qui són candidats a l’implant Osia?

Els candidats ideals per a l’implant auditiu Cochlear Osia són persones que sofreixen de sordesa o hipoacúsia mixta o unilateral.

Aquest tipus d’hipoacúsia pot ser el resultat de problemes en l’oïda externa, mitjà o una combinació de tots dos.

El sistema Osia és particularment útil per a aquells que no poden beneficiar-se dels audiòfons convencionals o que no han tingut èxit amb altres tipus d’implants auditius.

En general, el sistema Osia està dissenyat per a persones amb pèrdua d’audició de fins a 55 dB SNHL (hipoacúsia neurosensorial).

Això significa que el sistema pot proporcionar suficient potència per a manejar diferents nivells de pèrdua auditiva i té la capacitat d’adaptar-se si la condició auditiva de l’usuari empitjora amb el temps.

És important que qualsevol persona que consideri l’implant Osia consulti amb un professional de la salut per a determinar si és un candidat adequat per a aquesta tecnologia.

El professional avaluarà la condició auditiva específica de l’individu, el seu historial mèdic i altres factors rellevants per a prendre una decisió informada.

 

Diferències entre Osia i Osia 2

La diferència principal entre l’implant Cochlear Osia i el Osia 2 radica en l’evolució del processador de so i les millores en la tecnologia de l’implant.

El Osia 2 és la versió més recent i avançada del sistema d’implant auditiu de conducció òssia de Cochlear.

El Cochlear Osia 2 compta amb un processador de so millorat que ofereix una experiència auditiva més rica i una millor qualitat de so en comparació amb la versió anterior.

Tots dos sistemes utilitzen la tecnologia Piezo Power, però el Cochlear Osia 2 ha estat optimitzat per a proporcionar un rendiment més eficient i una major comoditat per a l’usuari.

El disseny del Osia 2 és més prim i discret, i ofereix opcions de connectivitat millorades, permetent als usuaris controlar la seva experiència auditiva i transmetre so des de dispositius compatibles de manera més fàcil.

És important destacar que tots dos sistemes estan dissenyats per a millorar significativament la qualitat de vida dels pacients amb hipoacúsia.

Per a obtenir informació més detallada i específica sobre les diferències, seria ideal consultar amb un especialista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *