Auriculars CL7370

Igual que tots els auriculars Geemarc, el CL7370 és una solució d’amplificació per a totes les persones amb discapacitat auditiva.

Ref: 4211

136,00  IVA incl.

En estoc

També és un dispositiu útil per al benestar de tots els membres de la família, ja sigui per la seva falta d’audició o per simple respecte per no molestar quan un altre membre de la casa no vulgui escoltar la TV o simplement vulgui estar tranquil i en silenci.

 

Aquest auricular per a TV amplificat, és especialment apreciat per persones amb discapacitat auditiva i persones grans per a la millora significativa que aporta a la seva vida diària i especialment quan volen gaudir de la seva TV.

 

Geemarc presenta aquest model estetoscópico, lleuger i sense fil, per permetre als usuaris moure com vulguin en un radi de 25 metres a l’interior i 60 metres en un camp lliure, de la seva base, mentre es beneficia d’un màxim confort per les orelles i sense inconvenients si usa lents.   

 

A més, la seva autonomia d’aproximadament sis hores quan estan completament carregats és un avantatge per als principals consumidors de música i espectadors. L’auricular es carrega completament en menys de 3 hores i té un temporitzador d’apagada automàtica quan l’entrada a la base ja no rep cap senyal.

 

Els auriculars CL7370 s’adapten a cada persona amb un equalitzador de to. És capaç de produir una amplificació de so de fins a 125 dB sense cap distorsió. Gràcies a les seves diferents possibilitats d’ajust, la qualitat del so sempre és impecable.

 

Característiques:

Botó per amplificació de so

còmode

Temps de càrrega: 3 hores

Temps de funcionament: 6 hores

Distància de funcionament: camp lliure màxim de 60 m, interior màxim de 25 m

Pes: 58 g

Amplificadors d’auriculars TV fins a 125 dB

Ajustaments de volum, balanç i to d’auriculars directament

espera automàtica

Possibilitat d’amplificació del so ambient

Estació de càrrega directa i pràctica  

També us recomanem…