Bola-Teràpia de relaxació per a persones amb acúfens i tinnitus

La bola-teràpia de relaxació ajuda a eliminar l’estrès i descansar durant la nit.La bola-teràpia de relaxació, disposa de 7 sons de la naturalesa gravats .per calmar i alleujar els símptomes dels acúfenos o Tinnitus.

Ref: 4404

70,00  IVA incl.

En estoc

La bola-teràpia de relaxació, disposa de 7 sons de la naturalesa gravats com un cor bategant, les ones del mar, un rierol, els ocells, el soroll blanc i la pluja.

 

Característiques principals:

 

Control de volum ajustable. 

 

Temporitzador de 30 minuts; pot ser utilitzat per a una durada determinada.

 

La bola-teràpia de relaxació funciona amb piles, però pot ser utilitzada mitjançant un adaptador addicional.

 

La bola-teràpia de relaxació utilitza enregistraments de sons de la naturalesa, sense cintes o parts mòbils suplementàries. Ajuda en el treball a no distreure’s amb els sorolls de l’oficina.

 

Funciona amb un adaptador de xarxa (no inclòs) o 4 piles AA (incloses).

També us recomanem…

Protectores auditivos Uni-fit Swim

Protectors auditius Uni-fit Swim

Els taps Pluggerz Uni-Fit Swim estan dissenyats especialment per poder nedar, banyar-se i dutxar-se sense problemes. Aquests taps únics per a les oïdes tanquen hermèticament el canal auditiu mentre es res, però permeten que passin els sons.

Protectores auditivos Uni-fit Music

Protectors auditius Uni-fit Music

Els taps per les orelles Pluggerz Uni-Fit Music són uns taps especials que responen perfectament als desitjos de la gent quan surt a divertir-se. L'oïda està protegit, però l'experiència i la qualitat de la música no es veuen reduïdes. És perfecte per a acudir a concerts, balls, grans esdeveniments o simplement anar de copes a una discoteca.