Beltone Direct MyPal Micro

Amb Beltone Direct MyPal Micro podrà gaudir, fins i tot en entorns sorollosos, de les converses que li envolten, ja que podrà focalitzar fàcilment els sons que desitgi escoltar.

Ref: 3171

215,00  IVA incl.

En estoc

El Beltone Direct MyPal Micro permet que el so sigui transmès directament als seus audiòfons. No li serà una molèstia portar-ho gràcies al seu disseny discret, a més és molt lleuger. Podrà penjar-li-ho i comprovar el pràctic que és.

 

Per mantenir una conversa amb una altra persona i gaudir d’ella, és tan senzill com posar el micròfon a aquesta persona i el so serà enviat directament als seus audiòfons. A més, Beltone Direct MyPal Micro optimitza els sons de manera que aquells sorolls de fons o la mala acústica no siguin un problema.

 

Beltone Direct MyPal Micro té instal·lat una opció de mute per a casos de caiguda de més de 75 cm que li evitarà el baluern que pugui produir en tocar la superfície, deixant de transmetre el so als seus audiòfons.

 

Apte pels audiòfons:

  • Beltone Legend: LND ITC, LND MIH-S, LND MIH, LND63, LND64, LND76, LND86
  • Beltone Boost Plus: BOP 86, BOP 95
  • Beltone Ally: AY ITC, AY ITE, AY64, AY66, AY76, AY8

 

Característiques

 

Compatible amb audiòfons Resound.

 

Abast auditiu de 24 m aprox.

 

1 any de garantia.

 

Inclou un carregador i la bateria dura al voltant de 10 hores.

 

Conté control de volum.

 

Imperceptible retard de 20ms en la transmissió del so. 

 

Fàcil emparellament amb un botó, una vegada aparellat queda gravat i a partir d’aquest moment ho farà de forma automàtica.

 

En cas de dubte pot consulti’ns trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.