Micròfon ConnectLine Oticon

El Micròfon ConnectLine de Oticon és un discret micròfon que es connecta sense fil al Streamer Pro i li permet gaudir d’una millor comunicació amb els seus amics i familiars.

Ref: 2873

199,50  IVA incl.

En estoc

El Micròfon ConnectLine de Oticon funciona juntament amb els audiòfons Oticon.

 

Pot ser complicat per als usuaris d’audiòfons adaptar-se a sociabilitzar-se en llocs amb molta gent o en llocs on hi ha molt soroll de fons.

El Micròfon ConnectLine de Oticon li proporcionarà una solució a tots aquests problemes, millorarà la seva confiança en les situacions de sociabilització i li permetrà escoltar millor.

 

Gràcies al Micròfon ConnectLine de Oticon veurà augmentada la seva capacitat d’escolta en ambients sorollosos. Posi-li-ho a les persones amb les quals vulgui conversar en qualsevol situació en la qual es trobi. 

 

El Micròfon ConnectLine de Oticon té un disseny discret i es connecta al Streamer 1.4 o Pro sense cables. La persona que li parla ha de portar el micròfon. Es connectarà sense fil als seus audiòfons, filtrant el soroll de fons i permetent-li escoltar la veu del parlant de manera molt més clara.  

 

 

En cas de dubte pot consultar-nos trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.