Phonak Compilot II con cargador

El ComPilot II proporciona funcions de comandament a distància que li permeten ajustar el seu audiòfon per augmentar el confort auditiu. També connecta els seus audiòfons  sense fils amb altres dispositius de comunicació i àudio. Apte per a audiòfons Phonak de la plataforma V (Venture) i B (Belong).

Ref: 2855

196,00  IVA incl.

En estoc

El ComPilot II de Phonak connecta els audiòfons de Phonak de forma sense fil a telèfons amb Bluetooth® i dispositius o reproductors MP3 per parlar o escoltar música estèreo. El ComPilot II també és compatible amb la gamma de Receptors FM de Phonak a través del connector Europlug d’entrada.

La funció de comandament a distància li proporciona accés a importants elements de control per a la majoria d’audiòfons sense fils de Phonak.

Els avantatges del sistema són:

• Millora en la comprensió de les trucades telefòniques via telèfon mòbil. La veu s’escolta en les dues oïdes de forma simultània, proporcionant major claredat i confort.

• Possibilitat de connectar l’accessori amb el televisor (es necessita l’emissor TVLink II), proporcionant una millora immediata en la comprensió dels diferents programes. L’usuari té la possibilitat de desplaçar-se per la casa, (dins d’un radi de 30 metres) sense perdre el senyal del televisor.

• Compilot II és compatible amb tablets, Ipods, ordinadors, MP3…. L’usuari estarà plenament capacitat per escoltar música, el so de les diferents aplicacions o l’àudio de qualsevol pel·lícula, a través de qualsevol dispositiu que tingui bluetooth sense haver d’usar els auriculars.

• Compilot II està indicat per a usuaris de Sistemes Roger / FM, podent connectar-li el receptor MLXi amb l’objecte de captar directament el senyal de l’emissor Roger / FM.

• Compilot II també pot usar-se com a comandament a distància, sent apte per pujar o baixar el volum dels seus audiòfons o del senyal d’àudio entrant, així com per canviar de programa.