Phonak Remote Control per a audiòfons

El Phonak RemoteControl li permetrà tenir el control dels seus audiòfons Phonak, podent realitzar canvis en el volum de manera senzilla o canvis de programa.

Ref: 2851

179,00  IVA incl.

En estoc

ElEl comandament a distància li permet ajustar el volum que entra en l’audiòfon.

Això significa que si la conversa o qualsevol altra cosa que estigui escoltant són massa silencioses o sorolloses, pot controlar-les fàcilment.

Característiques: És sense fil, lleuger i petit, s’ajusta perfectament al palmell de la mà i cap sense cap dificultat en la butxaca. Malgrat els automatismes cada vegada més desenvolupats dels audiòfons, hi ha ocasions en les quals l’usuari prefereix realitzar un canvi de programa o manipular el volum de la seva solució auditiva.
La grandària i disposició dels botons estan dissenyats per a facilitar el seu ús, podent-lo manejar sense mirar i de la manera més discreta.
  

Audiòfons compatibles amb RemoteControl de manera directa: Audeo MarvelBolero MarvelSky MarvelNaida Marvel.

També us recomanem…

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2 és el primer dispositiu sense fil de la indústria que transmet el senyal de qualsevol aparell de televisió o música directament als audiòfons, mantenint un so d'alta qualitat en estèreo fins ara mai aconseguit.