Roger NeckLoop (03) de Phonak per a adolescents i adults amb audiòfons

El Roger NeckLoop és un receptor Roger fàcil d’utilitzar que funciona amb tots els audiòfons amb bobina inductiva (ja siguin de Phonak o de qualsevol altre fabricant).

PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA.

Ref: 3229

430,00  IVA incl.

En estoc

Roger NeckLoop és un receptor universal compatible amb tots els audiòfons i implants coclears que compten amb una bobina en T, incloent ITE i BTEs de grandària micro.

El sistema auditiu consta de tres elements principals: Roger NeckLoop, els audiòfons i un micròfon Roger, com per exemple Roger Pen.

El micròfon Roger transmet la veu de l’orador de manera sense fil als audiòfons a través del Roger NeckLoop. Tan sols necessita activar la bobina inductiva en els audiòfons per a escoltar alta i clara la veu de l’orador.

Característiques:  

Guany adaptatiu addicional

Manera d’espera eficaç

Collaret inductiu extraïble

Pila recarregable integrada

Més de 10 hores de temps de funcionament

Sortida per a auriculars

Interfície d’àudio USB

Efectua comprovacions a l’hora de llegir o administrar les dades del dispositiu a través de Roger Touchscreen Mic

El Roger NeckLoop (03) és un accessori exclusiu per a l’ús amb productes per a adults, inclosos els audiòfons per a adults.

Aquest producte té una garantia de 2 anys.

 

També us recomanem…

Roger Touchscreen Mic de Phonak para audífonos

Roger Touchscreen Mic de Phonak per a audiòfons

El Roger Touchscreen Mic és un micròfon senzill i intuïtiu perquè el professor el porti en el coll o per a posar-lo sobre una taula perquè capti els senyals verbals d'un grup d'estudiants.     PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA.