Roger NeckLoop (02) de Phonak per a nens amb audiòfons

El Roger NeckLoop és un receptor Roger fàcil d’utilitzar que funciona amb tots els audiòfons amb bobina inductiva (ja siguin de Phonak o de qualsevol altre fabricant).    
 
PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA.

Ref: 3208

650,00  IVA incl.

En estoc

Roger NeckLoop és un receptor universal fàcil d’utilitzar, és compatible amb tots els audiòfons i implants coclears que compten amb una bobina en T, incloent ITE i BTEs de grandària micro.   

 

El sistema auditiu consta de tres elements principals: Roger NeckLoop, els audiòfons i un micròfon Roger, com per exemple Roger Pen.   

 

El micròfon Roger transmet la veu de l’orador de manera sense fil als audiòfons a través del Roger NeckLoop. Tan sols necessita activar la bobina inductiva en els audiòfons per a escoltar alta i clara la veu de l’orador.  

 

Característiques:    

 

Guany adaptatiu addicional 

 

Manera d’espera eficaç 

 

Collaret inductiu extraïble 

 

Pila recarregable integrada 

 

Més de 10 hores de temps de funcionament 

 

Sortida per a auriculars 

 

Interfície d’àudio USB   

 

Efectua comprovacions a l’hora de llegir o administrar les dades del dispositiu a través de Roger Touchscreen Mic 

 

El Roger NeckLoop (02) és un accessori exclusiu per a l’ús pediàtric, el seu bucle inductiu és reduït ja que el collaret ha de ser de mesura petita. A més, és compatible amb el Roger Touchscreen i Roger Inspiro. 

 

Aquest producte té una garantia de 2 anys.  

 

També us recomanem…

Roger Touchscreen Mic de Phonak para audífonos

Roger Touchscreen Mic de Phonak per a audiòfons

El Roger Touchscreen Mic és un micròfon senzill i intuïtiu perquè el professor el porti en el coll o per a posar-lo sobre una taula perquè capti els senyals verbals d'un grup d'estudiants.     PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA.