Roger Touchscreen Mic de Phonak per a audiòfons

El Roger Touchscreen Mic és un micròfon senzill i intuïtiu perquè el professor el porti en el coll o per a posar-lo sobre una taula perquè capti els senyals verbals d’un grup d’estudiants.  
 
PREGUNTAR DISPONIBILITAT PER CORREU ABANS DE REALITZAR LA COMPRA.

Ref: 3207

700,00  IVA incl.

En estoc

El Roger Touchscreen Mic és un micròfon que capta els senyals verbals d’un grup d’estudiants facilitant així l’aprenentatge a l’aula. Canvia de manera automàtica entre la manera d’un sol parlant o el d’interacció en grup petit segons la situació. 

 

Gràcies a l’indicador lluminós i a la interfície intuïtiva, Roger Touchscreen Mic permet que professors i estudiants participin de manera activa i senzilla en les diverses activitats i dinàmiques que es realitzen en les classes. 

 

El Roger Touchscreen Mic presenta quatre maneres de micròfon per a satisfer les necessitats de cada situació d’aprenentatge: 

 

• Automàtic (per defecte): El micròfon selecciona automàticament la seva pròpia manera, ja sigui grup petit, entrevista (si està activat) o al voltant del coll. Aquesta opció automatitzada es basa en l’acceleròmetre incorporat del micròfon, que analitza la seva orientació. 

 

• Grup petit: Utilitzi-ho per a escoltar en converses amb grups petits amb dos a cinc alumnes. 

 

• Entrevista: A vegades, la persona responsable d’usar el Roger Touchscreen Mic és el propi estudiant. Pot, per exemple, portar el dispositiu a diferents classes. La manera entrevista permet a l’estudiant apuntar el micròfon en la direcció del professor per a captar la seva veu (rang: 4 m. 

 

• Al voltant del coll: Utilitzi-ho en portar el micròfon al voltant del coll. La icona de manera al voltant del coll pot veure’s en la barra d’estat. 

 

Per al seu ús consulti el manual d’instruccions per a usuari que adjuntem. 

 

Aquest producte té una garantia de 2 anys.  

 

En cas de dubte contacti amb nosaltres telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es