Super Dri-Aid HAL-HEN

Super Dri-Aid de Hal-Hen li garanteix una eficiència contínua i una vida més llarga dels seus audiòfons. Super Dri-Aid protegeix tot tipus d’audiòfons de la humitat.

Ref: 2091

35,00  IVA incl.

En estoc

La humitat és l’enemic de tots els audiòfons. Els diferents tipus d’humitat (de l’aire, del cos, etc.) escurcen la durada de la bateria i causen corrosió. En llocs on la humitat és excessiva, el micròfon i el receptor poden, fins i tot, deixar de funcionar.

Manera d’Ús:


Abans d’anar a dormir, col·loqui l’audiòfon dins del flascó, damunt del coixinet d’escuma i tancament la tapa fermament. Al moment, les boletes antihumitat que conté Super Dri-Aid de Hal-Hen, començaran a extreure la humitat del seu audiòfon, deixi-ho fins al matí següent.


Característiques­:


1. Super Dri-Aid de Hal-Hen és el dessecant més efectiu del mercat. Gràcies a la utilització especial de tamís molecular que és físicament i químicament diferents al gel de silici, pot durar mesos abans de requerir la seva substitució fins i tot usant-ho en llocs amb una alta humitat.

2. Per saber quan cal renovar-ho, Super Dri-Aid de Hal-Hen conté unes boletes blaves especials que es tornen opaques. Es pot renovar moltes vegades el que li proporcionarà anys de servei.

3. Super Dri-Aid de Hal-Hen és molt útil per al manteniment dels motlles i filtres, així com per eliminar la humitat del canal i dels audiòfons intrauriculars.

4. Super Dri-Aid de Hal-Hen és ideal per al seu ús a casa o oficina. Per viatjar vegi el Mini Súper Dri-Aid, la seva grandària és més petit el que ho fa ideal per viatjar.

5. Super Dri-Aid de Hal-Hen ve en envasos de 6 unitats.

També us recomanem…

Filtros Waxbuster audífonos

Filtros Waxbuster audiòfons

Els filtres Waxbuster és un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.